Închide meniul

Reacţia lui Cristi Balaj după ce Dan Petrescu a refuzat România: „Ne bucurăm şi suntem fericiţi. Petrescu e un om de cuvânt”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 decembrie 2021, 16:12

Reacţia lui Cristi Balaj după ce Dan Petrescu a refuzat România: „Ne bucurăm şi suntem fericiţi. Petrescu e un om de cuvânt

Dan Petrescu, semnal de alarmă înaintea partidei cu Gaz Metan

Hepta

„În urma discuţiilor purtate azi, clubul şi Dan Petrescu au decis să continue împreună proiectul început la CFR. Ne bucurăm şi suntem fericiţi. Avem încredere şi Dan Petrescu este un om de cuvânt”, a spus Balaj, după întâlnirea de azi cu Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu anunţase duminică faptul că va avea o discuţie cu Neluţu Varga. Patronul a şi fostul cel care a dezvăluit că „Bursucul” va rămâne la CFR. Esenţială a fost şi decizia FRF de a nu achita clauza de reziliere a contractului lui Petrescu, cu CFR.

Dan Petrescu i-a făcut loc lui Adi Mutu pe banca României

După decizia luată de Dan Petrescu, principalul favorit a devenit Adrian Mutu. Toate informaţiile apărute în spaţiul public duc spre numirea „Briliantului”, una ce poate avea loc chiar azi.

Playsport.ro a anunţat chiar şi salariul pe care Adi Mutu în va încasa pe banca naţionalei: 10.000 de euro. Mirel Rădoi câştiga 25.000 de euro lunar, astfel că Burleanu se poate felicita pentru economia făcută.

Helmut Duckadam: „Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător”

Helmut Duckadam se află printre cei care nu sunt de acord cu numirea lui Adrian Mutu pe banca naţionalei.

Reclamă

”Dan Petrescu nu va merge la naţională. Jocurile au fost făcute pentru Adrian Mutu. S-a văzut asta mereu, pentru că Federaţia a discutat doar cu tehnicieni care nu puteau să vină, care erau imposibil de adus. S-a vorbit cu ei doar de ochii lumii.

Pentru FRF e ideal Adrian Mutu, au nevoie de un antrenor ascultător. Nu e o alegere bună pentru naţională. A fost un jucător mare, dar ca antrenor nu a dovedit nimic. Erau alţii care puteau fi aduşi şi care puteau face treabă, ca Victor Piţurcă sau Ladislau Bölöni”, a spus Duckadam.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României Vezi toate știrile
Citește și