Închide meniul
EXCLUSIV

Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce Adrian Mutu a devenit antrenorul Rapidului: „Să îl ţină aproape şi pe Iosif!”

Dan Roșu Publicat: 2 martie 2022, 13:50

Reacţia lui Dumitru Dragomir după ce Adrian Mutu a devenit antrenorul Rapidului: „Să îl ţină aproape şi pe Iosif!

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

  • Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului
  • Mihai Iosif şi-a dat deja demisia

„L-a pus pe Mutu. Să-l vedem, e tânăr, a fost mare fotbalist, s-ar putea să aibă succes. Are nume mare. Eu zic să îl ţină aproape şi pe Iosif, nu în stafful lui Adi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Merită respect mult Iosif. E unul dintre antrenorii buni, e curajos. Îl aşteptăm pe noul antrenor, oficial. Nu măsurprinde această mutare, ştiam de această mutare”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Antena Sport.

Adrian Mutu este noul antrenor al Rapidului. Anunţul făcut de Gigi Corsicanu

Gigi Corsicanu a fost cel care a dezvăluit, azi, că Adrian Mutu îi va lua locul lui Mihai Iosif, pe banca Rapidului, după 10 meciuri fără victorie a feroviarilor.

Reclamă

„Să nu ne mai ascundem, Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. Va fi prezentat azi. Nu se ia în calcul varianta Pancu sau Şumudică. Noi susţinem Rapid, Mutu trebuie să fie profesionist. Trebuie să faci performanţă, mai ales că nu faci parte din familia Rapidului”, a spus Corsicanu, la PRO X.

„E o chestie logică, e normal ca după o perioadă atât de lungă fără victorie, e normal ca fanii să aibă pretenţii. Nu are nimeni nimic cu Mihai Iosif, nimeni nu l-a acuzat că nu e rapidist. Când echipa nu merge, antrenorul pleacă, nu pot pleca toţi jucătorii. Ce este deplasat? Din 23 de meciuri, noi am câştigat 3, nu am reuşit să îi batem nici măcar pe Dinamo.

Reclamă

Ştiţi foarte bine ce ne dorim noi, asta nici nu mai e de disputat. Am decis să nu ne implicăm, decizia le aparţine în totalitate lui Daniel Niculae şi lui Victor Angelescu. Nu pot spune că ne-am implicat. Când lucrurile vor fi ok, vor fi aplaudaţi, dacă va fi un eşec, să îşi asume criticile suporterilor. Nu pot alege între Daniel Pancu şi Marius Şumudică. Şumudică aţi văzut ce a declarat. „Dacă va fi de ales între mine şi Pancu, l-aş lăsa pe Pancu”.

Victor Angelescu are totul la dispoziţie, are fani, are stadion nou, emulaţie, avem atâţia sponsori de nu mai avem loc pe tricou să îi mai punem. Are tot ce îi trebuie pentru a face performanţă. Anul viitor nu vor mai avea clemenţă, vrem să ne batem la primele locuri. Avem tot ce ne trebuie. Daniel Niculae trebuie să aibă loc, să vadă jucători”, a mai spus Corsicanu.

Adrian Mutu, prezent în tribune la meciul FC U Craiova 1948 – Rapid 3-2

Adrian Mutu a antrenat-o ultima oară chiar pe FC U Craiova 1948, adversara Rapidului de marți seară. Fostul internațional a fost prezent în tribunele stadionului “Ion Oblemenco” la partidă pentru a-și urmări la lucru viitoarea echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea experienței de la FC U Craiova 1948, Mutu a mai pregătit echipa a doua a celor de la Wahda, precum și naționala U21 a României.

Citește și:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A