Închide meniul

Reacţia lui Florin Iacob, după ce a fost convocat în locul lui Ionuţ Radu: "Am primit vestea cu bucurie! Sper să luăm 9 puncte"

Antena Sport Publicat: 18 martie 2021, 12:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reacţia lui Florin Iacob, după ce a fost convocat în locul lui Ionuţ Radu: "Am primit vestea cu bucurie! Sper să luăm 9 puncte"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Iacob a fost conocat la naţională

  • Ionuţ Radu a ratat conovarea la naţională
  • Florin Iacob a fost chemat în locul său

Florin Iacob are parte de şanse vieţii sale. Ionuţ Radu e blocat în Italia după ce la Inter a izbucnit un focar de coronavirus. Portarul lui UTA este în culmea fericirii după ce a fost anunţat de cei de la Federaţie că va face parte din lotul României pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tocmai am vorbit cu cineva de la echipa națională, am fost anunțat că Inter a intrat în carantină. Am primit vestea convocării cu multă bucurie, dar știu că este și o mare responsabilitate, pentru că este echipa națională. Sunt foarte fericit pentru această primă convocare și sper să demonstrez ce pot, pentru a rămâne acolo.

Toți cei din club m-au felicitat pentru această convocare. Vom avea meciuri grele, dar toată lumea își dorește maxim de puncte", a spus Florin Iacob, pentru Digisport.

Reclamă

Ionuţ Radu, OUT de la echipa naţională

Ionuţ Radu nu va apăra în Inter – Sassuolo, meci care a fost programat sâmbătă, dar amânat din cauza cazurilor de Covid-19 de la gruparea de pe Meazza. Mai mult, liderul a anunţat oficial că niciun jucător nu va merge la echipele naţionale pentru preliminariile CM 2022. Luni, pe 22 martie, vor avea loc noi teste, înainte de reluarea activităţilor echipei.

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Programul României din martie din preliminariile CM 2022

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia - România
AntenaPLAY • 25 mart., 21:23
Edi Iordănescu se va întâlni cu Ancelotti, înainte de Columbia – România: „E un om fabulos! Şi tatăl meu vrea să-l vadă!”
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Extra • 25 mart., 20:52
Un român e campion în Spania la Kempo, e prieten cu Gică Craioveanu şi îi aşteaptă la masă pe tricolori dacă bat Columbia
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională
Echipa naţională • 23 mart., 23:36
Propuneri şoc pentru Edi Iordănescu, pentru a rezolva marile probleme de naţională: „Nu se sperie, are personalitate!”
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica
Liga 1 • 23 mart., 12:39
Denis Alibec, aşteptat la FCSB de Mihai Stoica. Propunere în direct pentru atacantul naţionalei: „Vorbesc foarte serios!”
Concluziile lui Edi Iordănescu după România - Irlanda de Nord 1-1
Echipa naţională • 23 mart., 0:44
Concluziile lui Edi Iordănescu după România – Irlanda de Nord 1-1: „Trebuie să găsim soluţii!” Mesaj direct pentru Ianis Hagi