Închide meniul

Reacția lui Gigi Becali după ce Victor Pițurcă l-a acuzat că face în continuare schimbările la FCSB

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 8:25

Reclamă
Reacția lui Gigi Becali după ce Victor Pițurcă l-a acuzat că face în continuare schimbările la FCSB

Gigi Becali încă poate să spere la transferul lui David Miculescu

Hepta

„Nu e supărare. Contează ce zice omul? Contează ce se întâmplă la fotbal, există vreun concurs pentru cine face? Asta conteaza, nu contează cine face, cum face. Contează că la ora asta suntem în cărți pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avem jucători pe care putem lua zeci de milioane pe ei. În cupele europene suntem siguri că ajungem, nu are cine să ajungă pe locul 2”, a spus Becali, la Digi Sport.

Victor Pițurcă: Gigi Becali este cel care decide schimbările la FCSB

Deşi Gigi Becali a anunţat public că nu se bagă peste Toni Petrea, Victor Piţurcă susţine că lucrurile stau cu totul şi cu totul invers. Fostul selecţioner e convins că patronul FCSB decide tot la echipă, inclusiv schimbările.

Victor Piţurcă este de părere că Gigi Becali este cel care decide tot la echipă. Totuşi, Victor Piţurcă l-a lăudat şi pe Toni Petrea pentru modul în care pregăteşte echipa.

”La FCSB știm cu toții care e problema. Echipa o face Gigi Becali, toată lumea știe, mai ales din anturajul lor. Normal că zice că nu se mai implică, ca să audă jucătorii.

Reclamă

Lucrurile nu sunt în ordine și e foarte dificil. Și Toni Petrea antrenează echipa bine, altfel s-ar vedea că nu sunt pregătiți. Dar, managerul general este cel care decide tot, schimbări tot. Normal, Gigi e managerul. Dacă acum s-ar termina sezonul regulat ar fi doar 4 puncte diferență.

E foarte dificil, foarte greu. Totuși, CFR-ul rămâne cea mai constantă echipă și cea mai greu de învins. Imaginați-vă că FCSB face două meciuri proaste și CFR câștigă. Deja s-ar ducea la o distanță prea mare. Dacă s-ar mai apropia și ar începe play-off-ul cu doar unu, două puncte diferență, atunci ar avea și FCSB șanse bune”, a spus Piți, pentru sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu Vezi toate știrile
Citește și