Închide meniul

Reacția lui Liviu Ciobotariu după ce Dan Petrescu l-a scos din lot pe fiul său, înainte de meciul direct. ”Nu e prima dată când joc împotriva lui”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 octombrie 2021, 7:44

Reacția lui Liviu Ciobotariu după ce Dan Petrescu l-a scos din lot pe fiul său, înainte de meciul direct. ”Nu e prima dată când joc împotriva lui”

Liviu Ciobotariu a făcut un anunţ despre viitorul său

Hepta

”Nu am vorbit cu Denis, nu am vorbit pentru că nu vreau să-l pun într-o situaţie delicată. De fiecare dată când vorbesc cu el, trebuie să vorbesc despre fotbal că nu avem despre ce să vorbim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am preferat să nu vorbesc cu el despre fotbal şi nu e prima dată când joc împotriva lui, am mai jucat de două ori cand era la Dinamo, la fel, n-am vorbit şi într-un joc a jucat titular. Dar fiecare gestionează situaţia cum crede”, a dezvăluit antrenorul Voluntariului.

Dan Petrescu a recunoscut că l-a scos din lot pe Denis Ciobotariu

De partea cealaltă, Dan Petrescu a recunoscut după meciul câștigat pe final, cu 1-0,excluderea din lot a lui Denis a venit doar pentru a-l proteja pe acesta de orice posibil scandal.

”Cu Ciobotariu, i-am spus că nu face parte din lot, ca să nu iasă discuţii. I-am spus că nu e bine pentru el. I-am zis că nu e corect să îl bag într-un scandal. A înțeles frumos. Băiatul a zis că merge la echipa a doua”, a spus Petrescu după meci.

Dan Petrescu s-a certat cu Debeljuh și l-a exclus din lot

A fost scandal la CFR Cluj și cu 48 de ore înaintea partidei cu FC Voluntari. Dan Petrescu a avut un conflict cu Gabriel Debejuh și a decis să îl excludă pe atacant din lot.

Reclamă

În replică, Debeljuh a cerut conducerii să i se rezilieze contractul. În cele 22 de meciuri jucate în acest sezon, în toate competițiile, Gabriel Debeljuh a marcat 4 goluri.

”Debeljuh, din cauza indisciplinei, a fost exclus de mine pe o perioadă… În funcție de cum se comportă, vom vedea”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj e pe primul loc în Liga 1, cu 36 de puncte acumulate după 12 etape. Feroviarii au păstrat astfel diferenţa de opt puncte faţă de Universitatea Craiova, cea mai în formă echipă din România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Denis Ciobotariu a fost scos din lot înainte de CFR Cluj – Voluntari 1-0
  • Billel Omrani a marcat golul victoriei, în minutul 90

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și