Închide meniul

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce autorităţile au decis ca spectatorii să aibă acces pe stadioane până la ora 21:00: „Întreb pentru un prieten!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 noiembrie 2021, 20:54

Reacţia lui Mihai Stoica, după ce autorităţile au decis ca spectatorii să aibă acces pe stadioane până la ora 21:00: „Întreb pentru un prieten!

Mihai Stoica, reacţie după ce s-a decis ca fanii să revină pe stadioane

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ministerul Sportului a anunţat că spectatorii se întorc la pe stadioane. Accesul acestora se vor face în intervalul 05.00 – 21.00, conform unei hotărâri care a fost adoptată în şedinţa de Guvern de vineri, a anunţat Ministerul Sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mangerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica, a reacţionat după decizia luată de autorităţi.

„Am o nedumerire, întreb pentru un prieten care are certificat verde şi vrea să vină la meci şi înţelege că la ora 21:00 trebuie să plece pe stadion, dar pleacă la 20:59. Poate să vină la meci? Dacă meciul începe la 20:30, printre 30 de minute, poate sau nu poate? Eu cred că e o situaţie care ar trebui calculată de cei care stabilesc”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Citește și:

Spectatorii revin în tribune la competiţiile sportive

Sportul românesc se bucură de măsuri de relaxare privind participarea spectatorilor la competiţiile sportive, ca urmare a hotărârii de guvern adoptate în şedinţa de Guvern de astăzi, pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la H.G. nr. 1183/08.11.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 9 noiembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Astfel, potrivit noilor reguli, competiţiile sportive se vor putea desfăşura cu spectatori în tribune, în limita a 30% din capacitatea maximă a spaţiului, atât în spaţii închise, cât şi deschise”, a precizat ministerul.

Participarea la aceste activităţi este permisă doar pentru persoanele care deţin certificat verde, respectiv sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Reclamă

“Este o primă măsură în favoarea sportului, pe care noul guvern o adoptă din prima zi, după cea de reorganizare a MTS ca Ministerul Sportului. Desigur, este nevoie de multă responsabilitate şi pe mai departe. Este nevoie de respectarea măsurilor în vigoare şi de continuarea campaniei de vaccinare, pentru că doar aşa putem limita efectele negative ale acestei pandemii şi reveni spre normalitate”, a declarat ministrul Sportului, Eduard Novak.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și