Închide meniul

Reacția lui Mihai Stoica după ce rivala CFR a fost acuzată de jocuri de culise: ”Dacă a fost apăsat Yuri, e problema lui și a lui Poenaru”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 februarie 2022, 14:04

Reacția lui Mihai Stoica după ce rivala CFR a fost acuzată de jocuri de culise: ”Dacă a fost apăsat Yuri, e problema lui și a lui Poenaru”

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

”Să nu vorbim de drama jucătorilor de la Mediaș, că nu e nicio dramă. Jucătorii de la Mediaș, dacă voiau și depuneau memorii, erau liberi de foarte mult timp. Acceptă situația asta și după plâng. Nu, regulamentul e foarte clar și cred că trebuie să vorbiți cu cineva de la AFAN. E foarte clar. Toată lumea plânge de nu mai poate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poenaru e supărat pe CFR. CFR n-a încălcat regulamentul. A intrat într-o negociere. Înțeleg că a bătut palma cu Gaz Metan Mediaș. De ce n-a jucat Yuri ieri? A, ok, dacă a fost apăsat Yuri, e problema lui și a lui Poenaru. Braun n-a fost apăsat. A jucat cu CFR și au făcut 1-1. Ionuț Badea n-a fost apăsat de situație. Roger a jucat și au făcut 0-0″, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2 | Ilie Poenaru acuză jocuri de culise

Ilie Poenaru a vorbit despre faptul că Yuri Matias, unul dintre cei mai buni jucători ai Gazului, nu a fost inclus în lot. Brazilianul a semnat cu echipa lui Dan Petrescu chiar înaintea meciului direct.

„Este un lucru care mă deranjează foarte tare. Dacă, atât CFR şi Universitatea Craiova şi-au arătat interesul pentru Yuri, nu e normal să transferi un jucător cu o zi înainte de meci. Practicile astea de pe la noi au fost şi se mai fac. Au trimis o ofertă de o săptămână pe mail, am refuzat oferta. Nu am fost de acord cu suma transmisă mai departe.

Au acceptat oferta pe care eu am trimis-o mai departe. A fost o presiune mare pe el. Astăzi îmi vine şi îmi spune că nu poate juca. S-a creat o presiune mare pe el. Cred că această presiune a venit din partea lor. Ştiau că el îmi dă un echilibru. E posibil să greşească şi nu vrea să se compromită.

Reclamă

Am decis să nu fie nici în lot, să îl las să stea acasă. Cred că dacă era în teren se schimba situaţia. Nu este ok ce se întâmplă şi nu mi se pare corect. Îi mulţumesc lui Yuri şi îi urez baftă lui la noul său club„, a răbufnit Ilie Poenaru după Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 1-2.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” Vezi toate știrile
Citește și