Închide meniul

Reacţia lui Mirel Rădoi, după ce Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948: „Nu am fost surprins!” Ce a spus de plecarea lui de la naţională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2021, 16:01

Reacţia lui Mirel Rădoi, după ce Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova 1948: „Nu am fost surprins! Ce a spus de plecarea lui de la naţională

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Mirel Rădoi, despre numirea lui Adrian Mutu la FC U Craiova 1948

Ştiam că îşi doreşte să antreneze zilnic„, a spus Mirel Rădoi, după ce Mutu a semnat cu FC U Craiova. Mirel Rădoi nu a fost surprins de plecarea lui Adrian Mutu la FC U Craiova 1948. „Briliantul” nu şi-a mai prelungit contractul cu naţionala de tineret a României pentru a antrena o echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a semnat un contract valabil pe 2 ani cu FC U Craiova 1948. Selecţionerul naţionalei României, Mirel Rădoi, nu a fost surprins de decizia lui Mutu.

Mirel Rădoi, după ce Mutu a semnat cu FC U Craiova: „Ştiam că îşi doreşte asta”

„Nu pot spune că am fost surprins de plecarea lui Adrian Mutu la FCU Craiova, pentru că ştiam că el îşi doreşte să antreneze zilnic, cum toţi ne dorim. Suntem tineri, avem multe idei, putere de muncă, vrem să muncim zi de zi, însă eu încă sunt în faţa dumneavoastră, pentru că am zis că nu plec decât în momentul în care vom încheia acest proiect, indiferent de cum se va încheia el. Îi urez multă baftă lui Adi şi sper să fie inspirat în alegeri” , a spus Mirel Rădoi într-o conferinţă de presă.

Cum a fost convins Mutu să vină la FC U Craiova

Mircea Bornescu a spus că Mutu are toată susținerea conducerii, însă oltenii așteaptă rezultate pe măsură.

Îţi dai seama, Adi a fost unul dintre cei mai buni fotbalişti ai României, este un tip carismatic şi sperăm ca şi rezultatele de la echipă să fie pe măsura valorii lui ca jucător. S-au făcut mari eforturi ca să-l aducem şi îl vom susţine absolut toţi din club cât putem de mult.

Reclamă

I-am oferit un proiect viabil, un proiect frumos, în care condiţiile şi ceea ce oferim noi se pliază pe ceea ce îşi doreşte el. Alegerea lui a venit oarecum normal„, a declarat Mircea Bornescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Mutu, experienţă limitată ca antrenor

Adrian Mutu a fost instalat pe banca selecționatei de tineret în ianuarie 2020. „Briliantul” a strâns 7 meciuri la conducerea tricolorilor mici. Bilanțul său este unul pozitiv: 3 victorii, 3 remize și o singură înfrângere.

Mutu a debutat ca antrenor la FC Voluntari, în 2018. El a reușit atunci să-i salveze pe ilfoveni de la retrogradare, câștigând cu 4-1 la general barajul împotiva Chindiei Târgoviște. „Briliantul” a mai stat şi pe banca lui Al Wahda.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adrian Mutu a semnat cu FC U Craiova
  • Reacţia lui Mirel Rădoi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și