Închide meniul

Reacția lui Zdenek Ondrasek după ce a fost desființat de Gigi Becali. „Și dacă dădea 2-3 goluri?”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 iulie 2021, 16:32

Reacția lui Zdenek Ondrasek după ce a fost desființat de Gigi Becali. „Și dacă dădea 2-3 goluri?

Zdenek Ondrasek a reacționat după criticile lui Gigi Becali

Sursa: FCSB

Zdenek Ondrasek a recunoscut că a avut o evoluție modestă în meciul cu FC Botoșani. Cu toate acestea, criticile lui Gigi Becali nu l-au afectat deloc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zdenek Ondrasek a reacționat după criticile lui Gigi Becali

De altfel, Ondrasek este hotărât să lupte pentru un loc de titular la FCSB. Cel puțin asta susține Dinu Todoran, care a avut o discuție cu atacantul ceh imediat după meciul de la Botoșani.

El se simte foarte bine. Sunt lucruri, ei sunt jucători profesionişti care îşi doresc mai mult. Am avut o discuţie, nici el nu era mulţumit de el. Ăsta este un lucru pozitiv şi îşi doreşte foarte mult.

Nu a fost afectat, de ce să fie? Dacă dădea 2-3 goluri? Am un grup unit, care îşi doreşte să facă performanţă”, a spus Dinu Todoran la conferința de presă înainte de FCSB – Shakhtar Karagandy.

Gigi Becali, ultimatum pentru Ondrasek

Neimpresionat de Ondrasek, Gigi Becali l-a adus la FCSB pe Andrei Dumiter de la Sepsi. Patronul roș-albaștrilor va mai aștepta doar câteva meciuri ca cehul să înceapă să dea goluri. În caz contrar, Ondrasek își va lua adio de la Liga 1.

Reclamă

„Va juca cine merită. O să-l verificăm și pe Ondrasek două-trei jocuri, să vedem cât putem. Nu putem așa, asta e, de-asta l-am luat pe Dumiter. Nu mai iau niciodată jucători decât dacă îi văd eu în campionatul intern. Atât! Altfel nu mai iau!”, a spus Gigi Becali.

FCSB a plătit 200.000 de euro ca să-l aducă pe Ondrasek de la Viktoria Plzen. În stagiunea precedentă din campionatul Cehiei, acesta a înscris 6 goluri în 31 de partide.

Gigi Becali: „Sare mingea din capul lui Ondrasek”

Zdenek Ondrasek a debutat la FCSB în meciul cu FC Botoșani, când a intrat în minutul 46. Fără vreo fază notabilă în dreptul său, cehul a fost desființat după partidă de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Ondrasek are niște calități. Iese mingea afară din capul lui. Nu vreau să-l mai critic pe băiat. Nu mi-a plăcut. Pe mine nu mă păcălește cu un lat„,a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

32 de ani are Zdenek Ondrasek. El este cotat de transfermarkt.com la 650.000 de euro. Cehul are unul dintre cele mai mari salarii din lotul lui Becali, 20.000 de euro pe lună.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și