Închide meniul

Reacţia oficială a conducerii CFR-ului, după ce au apărut informaţii cu privire la înlocuirea lui Dan Petrescu

Antena Sport Publicat: 8 iulie 2020, 10:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:35

Reacţia oficială a conducerii CFR-ului, după ce au apărut informaţii cu privire la înlocuirea lui Dan Petrescu

Zuma Press / ESPA Photo Agency via Hepta

Dan Petrescu

  • Dan Petrescu a câştigat două titluri cu CFR Cluj
  • Tehnicianul este aproape de a-l treilea titlu
  • Anunţul făcut de conducerea clubului

S-a speculat că Mutu e favoritul şefilor de la Cluj să-i ia locul lui Petrescu. E prieten cu patronul CFR-ului. Mutu riscă să nu mai apuce debutul la tineret, dacă Petrescu pleacă sau e dat afară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea CFR-ului îl laudă pe Petrescu

"Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru.

Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj. Toate performanțele pe care Dan Petrescu le-a obținut în calitate de antrenor principal al echipei noastre, alături de un grup de jucători profesioniști și devotați, au făcut ca CFR 1907 Cluj să revină în prim-planul fotbalului european.

Reclamă

Suntem convinși că există mulți tehnicieni care și-ar dori să pregătească o echipă de nivelul CFR-ului, însă noi avem antrenor în persoana lui Dan Petrescu, cel care mai are contract cu CFR 1907 Cluj încă două sezoane, contract pe care o să îl ducă la bun sfârșit", se arată în comunicat clubului. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc