Închide meniul

Reacţia oficială DSU după ce FCSB a scăpat de carantină! Acuze la adresa lui Gigi Becali. "Raed Arafat nu a purtat discuţii"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 7:26

Reacţia oficială DSU după ce FCSB a scăpat de carantină! Acuze la adresa lui Gigi Becali. "Raed Arafat nu a purtat discuţii"

Sport Pictures via Hepta

Gigi Becali, acuzat de minciună

Finanţatorul de la FCSB susţinea că Raed Arafat a organizat o şedinţă în urma căreia roş-albaştrii ar fi fost ajutaţi să scape de carantină, la revenirea din Turcia. FCSB a fost în cantonament, în perioada 3-14 ianuarie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public conform cărora Raed Arafat ar fi prezidat o ședință pentru a găsi alternative ca o echipă de fotbal să fie exceptată de la măsura carantinării, lotul echipei urmând să ajungă în România, din Turcia, pentru corecta informare a opiniei publice, precizăm următoarele: 

"Raed Arafat nu a purtat niciodată discuţii cu Gigi Becali"

Șeful DSU, dr. Raed Arafat nu a purtat niciodată discuții cu persoana care a emis astfel de afirmații în spațiul public, nu a prezidat și nu a convocat o ședință pe această temă, invocată mai sus. 

Singura declarație oficială a șefului DSU, pe marginea acestui subiect, o evidențiem, după cum urmează: „Singurii care pot explica motivele pentru care au permis accesul în România al unor persoane care au venit din Turcia, din zona galbenă, sunt cei de la DSP București. Doar ei pot să dispună necarantinarea", se arată în comunicatul apărut pe pagina oficială de Facebook a Departamentului de Situaţii de Urgenţă

După revenirea în țară, cei de la FCSB s-au deplasat la baza de antrenament de la Berceni. Acolo au pregătit meciul câştigat în faţa Astrei, cu 3-0. 

Reclamă

"Noi am ținut tot timpul legătura cu autoritățile. Dar din cauza presei, a ceea ce ați scris, cei de la Ministerul Sănătății au început să le pună întrebări celor de la DSP. Chiar și Arafat a pus întrebări, au făcut o ședință exclusiv pe acest caz și atunci, ca să nu existe nicio problemă, ni s-a zis că ar fi mai bine să avem și un joc disputat în acest turneu pe care l-am făcut. 
 

Noi refuzaserăm înainte de stagiu să jucăm 4 amicale care ne-au fost propuse, dar, apoi, i-am chemat pe unii marți și am jucat. Ca să nu mai fie emoții fiindcă și MM începuse să se îndoiască!", a spus Gigi Becali, cu trei zile în urmă.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și