Închide meniul

Reacție dură după transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. „Galatasaray aduce doi români, ambii în cea mai slabă formă!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 24 august 2021, 16:37

Reacție dură după transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. „Galatasaray aduce doi români, ambii în cea mai slabă formă!

Avertismentul conducerii lui Galatasaray după transferurile lui Cicâldău și Moruțan

Hepta

Suma plătită de Galatasaray pentru Moruțan și Cicâldău poate ajunge până la 12,2 milioane de euro, asta dacă turcii se vor califica în grupele Europa League și îi plăti bonusurile lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reacție dură după transferurile lui Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray

Basarab Panduru e de părere că forma arătată de cei doi români în ultima perioadă nu justifică transferurile.

„FCSB îl pierde pe Moruţan care semnează cu Galatasaray. Un jucător bun pentru FCSB, chiar dacă în acest început de campionat nu a fost în cea mai bună formă. Galatasaray aduce doi români, ambii în cea mai slabă formă.

Moruţan părea că face lucruri mai bune, anul trecut cred că a fost cel mai bun an al său, dacă nu greşesc. Nu se transferă pe zecile alea de milioane. Important e că pleacă şi că îl vrea antrenorul. Asta este mare lucru”, a spus Basarab Panduru, potrivit telekomsport.ro.

În acest sezon, Moruțan a înscris un singur gol și nu a oferit niciun assist în cele 7 meciuri jucate în tricoul lui FCSB. De cealaltă parte, Cicâldău, care a apucat să joace doar trei meciuri pentru Universitatea Craiova în acest sezon, nu a contribuit cu vreun gol sau un assist.

Reclamă

În sezonul precedent, cifrele lui Moruțan și Cicâldău au fost mult mai impresionante. Fostul jucător de la FCSB a fost cel mai bun pasator al Ligii 1, cu 15 assist-uri, în timp ce Cicâldău a fost golgheterul Craiovei, cu 12 reușite în toate competițiile.

Gigi Becali: „Intrase în impas, dar s-a rezolvat!”

Gigi Becali a anunţat că, luni seară, transferul lui Olimpiu Moruţan la Galatarasay a intrat în impas. Totuşi, mijlocaşul va ajunge marţi la gruparea Cim Bom.

„Cu Moruțan se întrerupsese azi-noapte. Ei au trimis un negociator. Când a auzit de 5,7 milioane, a zis 5 milioane. S-a întrerupt transferul. Dimineață, au revenit. Dacă au trimis pe cineva să negocieze, înseamnă că au încredere în acea persoană, nu? Vom lua sigur 5,7 milioane.

Reclamă 4 / 0/3

Vom lua 500.000 dacă va juca 10 meciuri în 5 ani. Vom lua un milion și jumătate dacă se califică în Europa League sau Champions League în orice an. Dacă se califică anul acesta, vom lua 500.000 de euro. Da, pleacă azi spre Turcia”, a spus Becali, la Pro X.

Olimpiu Moruţan e cotat de transfermarkt.de la 2.8 milioane de euro. FCSB l-a transferat în 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro.

Recomandări
  • Galatasaray i-a luat pe Moruțan și Cicâldău
  • Reacția lui Basarab Panduru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Trei meciuri din Championship se văd azi, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Leicester – West Brom se joacă de la 14:30 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Vezi toate știrile
Citește și