Închide meniul

Reacţii după barajul pentru Liga 1! Niculescu nu a reuşit remontada. Săndoi menţine Chindia pe prima scenă

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 august 2020, 17:58 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Reacţii după barajul pentru Liga 1! Niculescu nu a reuşit remontada. Săndoi menţine Chindia pe prima scenă

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Fază din meciul Mioveni - Chindia

Emil Săndoi a ţinut să-l felicite pe Claudiu Niculescu pentru ceea ce a reuşit să facă la Mioveni. Tehnicianul echipei din Liga a 2-a susţine că îşi doreşte să continue proectul şi în sezonul următor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emil Săndoi: "Îl felicit pe Claudiu Niculescu"

"Băieţii merită felicitări. Am început cu o lejeritate care putea să ne coste. Am controlat mai mult partida în repriza secundă. Îl felicit pe Claudiu Niculescu. A făcut o treabă nemaipomenită aici. Doar şansa a făcut să nu fie în prima ligă. Nu a fost ziua lui azi.

Pentru noi a fost o perioadă foarte grea. Am preluat echipa cu şase săptămâni înainte să se termine campionatul. Am fost concentrat pe această menţinere. Mă bucură, sunt convins că va fi o perioadă foarte grea pentru Chindia. Nu ştiu care este situaţia jucătorilor. Nu am avut timp să mă ocup de aceste aspecte. Au mai plecat şi până acum din jucători", a declarat Emil Săndoi la finalul meciului.

Niculescu: "Îmi doresc să rămân la Mioveni"

"Am sperat şi în repriza a doua, dar acel gol a contat mult în economia partidei. Ne-am mai creat câteva ocazii de a marca. Munca de până atunci s-a năruit după acel gol. Felicit băieţii pentru că au făcut tot ceea ce depindea de ei. Nu a fost anul nostru.

În unele momente ne-a lipsit norocul. Până la urmă asta este viaţa. Suntem trişti, dar trebuie să mergem mai departe şi să privim spre viitor. Eu am contract încă un an de zile. Nu am venit doar pentru acest sezon. Eu îmi doresc să rămân. Mâine o să discutăm şi vom şti mai multe", a spus şi Claudiu Niculescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Ardelenii i-au egalat la puncte pe olteni 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și