Închide meniul

FCSB – Farul Constanța 0-2 | ”Am fost puternici!” Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care a blocat echipa lui Toni Petrea: ”Am făcut ce trebuie!”

Dragoș Vasile Publicat: 27 februarie 2022, 23:16

Reclamă
FCSB – Farul Constanța 0-2 | ”Am fost puternici!” Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care a blocat echipa lui Toni Petrea: ”Am făcut ce trebuie!”

Gică Hagi e antrenorul Farului Constanţa

EDUARD VINATORU / MEDIAFAX FOTO

Gică Hagi a dezvăluit tactica prin care a blocat echipa lui Toni Petrea

”E o victorie muncită. Am stat bine, am știut să ne apărăm. Știam că întâlnim un rival care știe să joace fotbal. Ei sunt foarte buni pe tranziție. Gândul nostru a fost de a marca. Nu am fost noi, dar e normal. Am făcut ce trebuie și am câștigat. Nu au fost așa siguri. Cu Piteștiul am avut ghinion, dar acum a intrat. Și atacanții au făcut partea defensivă. Am fost puternici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai sunt două meciuri grele. Suntem optimiști și crede în noi că vom ajunge în play-off. Sunt finale și trebuie să știi să le joci. Noi mereu ne uităm la noi. Vrem să construim o mentalitate bună care să aducă victorii. Un pierzător nu e respectat. Nu m-a interesat pe teren întâlnirea cu foștii elevi. Trebuie să îți vezi de interesul tău pe teren!”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului.

FCSB, la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj

FCSB – Farul Constanța, meci din etapa a 28-a a Ligii 1, s-a încheiat cu victoria elevilor lui Gică Hagi, scor 2-0. În urma acestui rezultat, echipa roș-albastră rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj.

Jefte, golgheterul Ligii 1, l-a învins pe Andrei Vlad în prima repriză, iar Virgil Ghiță a stabilit scorul final pe Arena Națională. Roș-albaștrii nu i-au pus probleme echipei lui Gică Hagi și au tras un singur șut pe poartă în cele 90 de minute.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 11 puncte în spatele rivalilor de la CFR Cluj, în timp ce Farul Constanța e tot mai aproape de calificarea în play-off.

Reclamă

Cum arată clasamentul după FCSB – Farul Constanța 0-2

  1. CFR Cluj – 70 puncte
  2. FCSB – 59 puncte
  3. Universitatea Craiova – 48 de puncte
  4. FC Voluntari – 47 de puncte
  5. FC Botoșani – 46 de puncte
  6. Farul Constanța – 45 de puncte
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Canada – Austria LIVE VIDEO (21:20) în AntenaPLAY! Primele meciuri de marţi de la Campionatul Mondial de hochei încep la 17:20 16:37 Gigi Becali a anunţat prima plecare de la FCSB: „Pentru ce să-l ţin?” Jucătorul care va reveni la echipă 15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului Vezi toate știrile
Citește și