Închide meniul

„Regele” Hagi şi Leo Grozavu, suspendaţi de Comisia de Disciplină! + Ce sancţiuni au fost dictate după scandările xenofobe de la meciul Farul – Sepsi

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 august 2021, 16:31 / Actualizat: 11 august 2021, 17:37

„Regele Hagi şi Leo Grozavu, suspendaţi de Comisia de Disciplină! + Ce sancţiuni au fost dictate după scandările xenofobe de la meciul Farul – Sepsi

Gică Hagi, despre revenirea la echipa națională

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Regele” Hagi şi Leo Grozavu, suspendaţi de Comisia de Disciplină!

Echipa lui Gică Hagi a fost amendată cu 10.500 de lei. De asemenea, „Regele” a primit şi două etape de suspendare, dar şi o altă amendă, de 360 de lei. Nici Leo Grozavu nu a scăpat. Acesta a fost suspendat tot două etape, dar amenda sa a fost mai drastică, 4.500 lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„FC Farul Constanța vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări, incidente – Se sancționează domnul Daniel Stoian (maseur Farul) cu suspendare pentru o lună și penalitate sportivă de 720 lei; se sancționează domnul Gheorghe Hagi (antrenor Farul) cu suspendare pentru două etape și penalitate sportivă de 360 lei; se sancționează domnul Leo Grozavu (antrenor Sepsi OSK) cu suspendare pentru două etape și penalitate sportivă de 4.500 lei; se sancționează clubul FC Farul Constanța cu penalitate sportivă de 10.500 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Sepsi a răbufnit după scandările xenofobe din meciul cu Farul. „Să se ia măsurile necesare!”

Conducătorii clubului Sepsi, printr-un comunicat, a cerut Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze scandările xenofobe de la meciul cu Farul şi să ia măsurile necesare.

„Clubul Sepsi OSK condamnă faptul că nu încetează manifestările cu caracter antimaghiar, şi îşi exprimă regretul că nici arbitrul şi nici observatorul de joc nu au considerat necesară întreruperea jocului, cu toate că pe parcursul meciului FC Farul Constanţa – Sepsi OSK au avut loc în repetate rânduri scandări xenofobe.

Cerem Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze evenimentele şi să ia măsurile necesare. Cerem Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze evenimentele şi să ia măsurile necesare„, se arată într-un comunicat, anunţă news.ro.

Reclamă

Portarul echipei Sepsi OSK, Niczuly Roland, a declarat, luni seară, că la meciul cu Farul Constanţa au existat scandări xenofobe, subliniind că a fost scuipat de fanii constănţeni.

„Au fost scandări xenofobe. Au sărit suporteri şi m-au scuipat toţi. Nu mi se pare normal. LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze. Nu vâd de ce acest comportant. Ne dăm la o parte dacă supărăm pe cineva. Eu cred că şi noi participăm şi ar trebui să ne respectăm. Mi-a lăsat un gust amar această partidă şi nu îmi găsesc cuvintele”, a declarat Niczuly, la TelekomSport.

„Afară, afară cu ungurii din ţară” au început să strige fanii Farului în minutul 18 al partidei.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și