Închide meniul

Sepsi reacţionează după scandările xenofobe din meciul cu Farul. „Să se ia măsurile necesare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2021, 19:30

Sepsi reacţionează după scandările xenofobe din meciul cu Farul. „Să se ia măsurile necesare!

Sepsi reacţionează după scandările xenofobe din meciul cu Farul

SportPictures / Bogdan Balas/SPORT PICTURES via Hepta

Conducătorii clubului, printr-un comunicat, Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze scandările xenofobe de la meciul cu Farul şi să ia măsurile necesare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi reacţionează după scandările xenofobe din meciul cu Farul

Clubul Sepsi OSK condamnă faptul că nu încetează manifestările cu caracter antimaghiar, şi îşi exprimă regretul că nici arbitrul şi nici observatorul de joc nu au considerat necesară întreruperea jocului, cu toate că pe parcursul meciului FC Farul Constanţa – Sepsi OSK au avut loc în repetate rânduri scandări xenofobe.

Cerem Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze evenimentele şi să ia măsurile necesare. Cerem Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze evenimentele şi să ia măsurile necesare„, se arată într-un comunicat, anunţă news.ro.

Portarul echipei Sepsi OSK, Niczuly Roland, a declarat, luni seară, că la meciul cu Farul Constanţa au existat scandări xenofobe, subliniind că a fost scuipat de fanii constănţeni.

Au fost scandări xenofobe. Au sărit suporteri şi m-au scuipat toţi. Nu mi se pare normal. LPF şi Federaţia ar trebui să se sesizeze. Nu vâd de ce acest comportant. Ne dăm la o parte dacă supărăm pe cineva. Eu cred că şi noi participăm şi ar trebui să ne respectăm. Mi-a lăsat un gust amar această partidă şi nu îmi găsesc cuvintele”, a declarat Niczuly, la TelekomSport.

Reclamă

Afară, afară cu ungurii din ţară” au început să strige fanii Farului în minutul 18 al partidei, câştigată, scor 1-0. Formaţia Farul Constanţa a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi OSK, în etapa a patra a Ligii I.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Jefte Betancour, în minutul 49.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Farul – Sepsi 0-1
  • Din tribună s-au auzit scandări xenofobe

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și