Închide meniul

„Renegatul” Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Veste excelentă pentru Xavi înainte de El Clasico: catalanii îl pot înregistra pe Ferran Torres!

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 ianuarie 2022, 16:54

„Renegatul Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Veste excelentă pentru Xavi înainte de El Clasico: catalanii îl pot înregistra pe Ferran Torres!

Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Profimedia

„Renegatul” Samuel Umtiti şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona

Samuel Umtiti, fotbalist contestat de fani, a semnat prelungirea contractului cu FC Barcelona până în 2026, a anunţat gruparea de pe Camp Nou. Fundaşul francez a acceptat o reducere salarială de 10% şi va încasa 16 milioane de euro în următorii patru ani de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani, Samuel Umtiti a ajuns să valoreze doar 2 milioane de euro. În urmă cu 2 ani, cota sa de piaţă era de 70 de milioane de euro. Fundaşul a ajuns la FC Barcelona în iulie 2016, de la Lyon, pentru 25 de milioane de euro.

În urma prelungirii contractului lui Umtiti, Xavi a primit o veste bună, chiar înainte de El CLasico. Catalanii au acoperit bugetul de salarii, astfel că îl pot înregistra pe Ferran Torres, starul adus de la Manchester City pentru 55 de milioane de euro.

Cine este Ferran Torres

Ferran Torres a disputat doar șapte meciuri pentru Manchester City în acest sezon, în toate competițiile. Jucătorul de 21 de ani și-a trecut în cont trei goluri și un assist.

Reclamă

Torres evolua pentru echipa lui Pep Guardiola din august 2020, când City îl transfera de la Valencia pentru 28 de milioane de euro. Alături de „cețățeni”, ibericul a devenit campion al Angliei și a jucat finala UEFA Champions League, pierdută cu Chelsea, scor 0-1.

45 de milioane de euro e cota lui Ferran Torres, potrivit transfermarkt.com. La naționala Spaniei, fotbalistul de 21 de ani a adunat 22 de meciuri, reușind să înscrie 12 goluri.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și