Închide meniul

Rică Răducanu, declarație caracteristică la 74 de ani: ”După ce mor mai știu ce nume are stadionul?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2020, 19:01

Rică Răducanu, declarație caracteristică la 74 de ani: ”După ce mor mai știu ce nume are stadionul?”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Rică Răducanu, declarație caracteristică la 74 de ani: ”După ce mor mai știu ce nume are stadionul?”

Răducanu este o legendă a Rapidului, club alături de care a câștigat un titlu (1967) și două Cupe ale României. Fostul mare potar a evoluat timp de 10 sezoane în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rică Răducanu: ”Sper să dea numele stadionului Rapid”

Construcția stadionului din Giulești este în desfășurare, iar Rică speră ca arena să îi poarte numele.

"Sper să dea numele meu stadionului Rapid. Am vorbit cu ăştia de la sector şi mi-au zis că trebuie să mor. Păi mai ştiu eu că aţi dat numele după ce mor?

Sunt şi de ăştia în viaţă care au dat numele stadionului, le-am dat şi exemple. Am văzut că lucreaza ca furnicile la stadion. Eu mă duc pe acolo, mai fac o mişcare şi mă duc să îl văd”, a spus Răducanu, pentru Digi Sport.

Răducanu susține că a câștigat mai mult din teatru decât din fotbal

Pe lângă fotbal, Rădcanu a avut o carieră în teatru și filmu. Portarul a fost celebru pentru că executa lovituri de la 11 metri, dar și că a fost surprins în offside la un moment dat.

Reclamă

"M-a sunat şi Ilie Năstase azi, că aşa făcea şi el pe teren, aşa e. Nu ştiu dacă s-a luat după mine sau nu. Eu sunt cunoscut peste tot, am fost un amărât şi am ajuns cunoscut peste tot, am faţă comercială!

Am câştigat mai mult din teatru şi film decât din fotbal. La Teatrul Constantin Tănase am stat 10 ani, m-a luat Bibanu (n.r. actorul Dem Rădulescu). Aveam 1.000 de lei pe seară la Tănase, iar de la filmul "Totul despre fotbal" am luat cam cât o maşină la vremea aceea”, a mi declarat Răducanu pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Răducanu a împlinit 74 de ani
  • Fostul portar vrea ca noul stadion să îi poarte numele
  • Răducanu susține că a câștigat mai mulți bani din teatru

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și