Închide meniul

Ripensia – Dinamo 0-1 | Deian Sorescu răsuflă ușurat. „Aveam nevoie să ne descătușăm!” Căpitanul lui Dinamo, cuprins de emoții. „M-am întors acasă” + Ce a spus și Sorin Colceag

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 septembrie 2021, 21:21

Ripensia – Dinamo 0-1 | Deian Sorescu răsuflă ușurat. „Aveam nevoie să ne descătușăm! Căpitanul lui Dinamo, cuprins de emoții. „M-am întors acasă + Ce a spus și Sorin Colceag

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Deian Sorescu a fost integralist în meciul de pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Căpitanul lui Dinamo a copilărit în Timișoara și a fost cuprins de emoții la revenirea acasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ripensia – Dinamo 0-1 | Reacția lui Deian Sorescu

„Ne-am dorit să scoatem maximum. M-am bucurat că m-am întors acasă, la Timișoara. A trecut mult timp de când nu am mai jucat pe stadionul ăsta. Am fost aici, am crescut aici, știu ce înseamnă când Timișoara joacă cu o echipă mare din Capitală”, a spus Deian Sorescu, după Ripensia – Dinamo 0-1.

Cu 6 înfrângeri la rând în Liga 1, Dinamo a spart gheața în Cupa României. Sorescu a recunoscut că echipa lui avea nevoie de o descătușare.

„Nu am venit relaxați, ci foarte motivați. Aveam nevoie de o victorie să ne descătușăm și să prindem încredere în noi. Nu a fost ușor.

Sper ca jucătorii să fie 100% fizic. Au jucat la un nivel înalt în străinătate și națională. Am vorbit foarte mult despre viitor în anii ce au trecut. Nu mai vreau asta acum. Aș vrea să vorbesc despre prezent”, a mai spus Deian Sorescu.

Reclamă

În optimi s-au mai calificat Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Minaur Baia Mare, FC U Craiova 1948, Rapid Bucureşti. Dunărea Călăraşi, FC Argeş, FC Hermannstadt, Gaz Metan Mediaş, Chindia Târgovişte, Poli Timişoara, FC Buzău, FCSB şi ACSO Filiaşi.

Sorin Colceag: „Obiectivul meu este să pregătesc următorul meci!”

Sorin Colceag, antrenorul interimar a lui Dinamo în absența lui Dario Bonetti, a declarat că nu se simte afectat de zvonurile cu privire la posibila revenire a lui Mircea Rednic în Ștefan cel Mare.

Victoria este importantă pentru parcursul în Cupă și încrederea noastră. Băieții au făcut tot posibilul și vreau să-i felicit. Încercăm să scoatem maximum din jucătorii pe care îi avem și să-i ajutăm să ajungă la forma lor maximă.

Reclamă 4 / 0/3

Încerc să văd lucrurile dintr-o altă perspectivă, partea pozitivă. Arătăm niște lucruri pe baza cărora se poate construi mai departe. Am arătat foarte multă agresivitate cu Botoșani. Astăzi am arătat caracter în foarte multe momente.

Perspectiva mea care a fost anunțată de președinte este că sunt în postura de a face lucrurile doar de la meci la meci. Singurul obiectiv pe care îl am este să pregătesc următorul meci”, a spus și Sorin Colceag.

Nici situația lui Dario Bonetti nu a fost clarificată. Antrenorul italian a fost alungat pe conducere, dar a refuzat să semneze reziliere. În acest context, Dinamo nu-și poate angaja un alt antrenor până nu scapă oficial de Bonetti.

Dinamo are probleme pentru următorul meci. Sorin Colceag a dezvăluit ce s-a întâmplat în minutul 56, când Alex Răuță a părăsit terenul accidentat. „Are o contuzie, vom vedea zilele viitoare, sperăm să se refacă în cel mai scurt timp”, a explicat antrenourl interimar al lui Dinamo.

Recomandări
  • Ripensia – Dinamo 0-1
  • Reacțiile lui Sorescu și Colceag

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și