Închide meniul
EXCLUSIV

Robert Popa, replică dură pentru Adrian Mititelu: „Asta e cea mai mare minciună. Eu nu am pretenția asta!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 17 februarie 2023, 19:54

Robert Popa, replică dură pentru Adrian Mititelu: Asta e cea mai mare minciună. Eu nu am pretenția asta!”

Robert Popa, replică dură pentru Adrian Mititelu

Robert Popa / Hepta

Robert Popa i-a oferit o replică dură lui Adrian Mititelu. Goalkeeper-ul de 19 ani nu s-a mai prezentat la antrenamentele echipei și a oferit noi detalii despre scandalul cu patronul formației din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care a fost tratat de Mititelu Jr, Robert Popa a fost acuzat de patronul oltenilor că aberează.

Robert Popa, replică dură pentru Adrian Mititelu: „Asta e cea mai mare minciună. Eu nu am pretenția asta!”

Portarul de 19 ani i-a răspuns lui Adrian Mititelu, în exclusivitate pentru as.ro, și a precizat adevăratul motiv pentru care nu s-a mai prezentat la antrenamente. În plus, Robert Popa a explicat că tatăl său l-a sunat pe finanțatorul lui FC U Craiova 1948 pentru a rezolva amiabil situația, dar acesta a refuzat să răspundă.

„Domnul Mititelu a venit cu o declarație cum că tatăl meu mă îndrumă și că eu spun doar aberații. Tatăl meu l-a sunat pe domnul Adrian zilele acestea ca să ne înțelegem frumos, ca oamenii, însă dânsul n-a răspuns. De ce? Pentru că știa că a greșit. S-a spus că eu nu m-am prezentat la antrenamente pentru că nu mi-au garantat postul de titular. Asta e cea mai mare minciună, cea mai mare dezinformare.

Cum pot să vin eu acum cu pretenții când echipa joacă bine? Este exclus. Eu nu am venit cu pretenția de a fi titular, dar dă-mă undeva unde pot să joc. S-au întâmplat cam toate lucrurile pe care mi le-a spus Mititelu Jr în iarnă. Nu mă mai duc la antrenamente, mi-e frică, nu știu cum o să reacționeze”, a declarat Robert Popa, pentru as.ro.

Reclamă

În plus, Robert Popa a dezvăluit că fiul lui Adrian Mititelu, Adrian Mititelu Jr, a sărit să-i bată pe fotbaliștii de la FC U Craiova 1948 în mai multe rânduri.

„Sincer vă spun că îmi este și frică să mă mai duc la antrenamente. Pentru că Adiță m-a amenințat că mă face el pe mine. Dacă mi se asigură integritatea corporală la antrenamente și că nu o să pățesc nimic la acțiunile echipei eu mă voi prezenta până la rezilierea contractului. Mă tem pentru că Mititelu junior are astfel de episoade, să se ia de jucători. Da, au fost atâtea cazuri. A sărit și la bătaie. Nu pot să le dau numele acelor jucători. Unii nu mai sunt la echipă, alți mai sunt”, a mai spus Robert Popa, conform gsp.ro.

Ce a declarat Adrian Mititelu după dezvăluirile șocante făcute de Robert Popa

Robert Popa a dezvăluit o discuție pe care a purtat-o cu Mititelu Jr în iarnă. În acel episod, fiul lui Adrian Mititelu l-a amenințat pe goalkeeper. Patronul formației din Bănie i-a dat însă replica lui Robert Popa.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt stupefiat și consternat că a putut să spună astfel de aberații și de lucruri neadevărate, pe de altă parte, acum realizez că a făcut asta pentru a-și justifica gestul urât de a nu accepta concurența la echipă și de părăsi echipa efectiv fără nicio acoperire morală, regulamentară. E un tânăr teribilist, un mare talent, un portar foarte bun, care însă nu a fost obișnuit cu postura de rezervă.

El de la Liga 3 până la Liga 1 a fost în cea mai mare parte a timpului titular, iar acum dintr-o dată s-a întâlnit cu o concurență care a făcut pentru o perioadă să fie și rezervă. Și-a exprimat nemulțumirile de foarte mult timp, am încercat să îi explicăm că va veni și vremea lui. De fapt era și în plan ca în următoarele 2-3 meciuri să intre și el, dar nu puteam să îl scoatem pe Gurău din poartă, care se află într-o perioadă foarte bună, de când e în poartă nu am pierdut niciun meci.

Ce să zic? E un tânăr care sper să își revină. Bineînțeles că rămâne, are contract valabil pe 3 ani de zile, vreau să spun că, cu toate lucrurile urâte spuse astăzi eu îl apreciez în continuare foarte mult și țin la el. E un copil, care pe fondul frustrărilor, că nu joacă, și instigarea tatălui său…a spus lucruri neadevărate, care nu îi fac cinste”, a declarat Adrian Mititelu pentru sport.ro.

Recomandări
  • Robert Popa, nouă replică dură pentru Adrian Mititelu
  • „Asta e cea mai mare minciună. Eu nu am pretenția asta!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și