Închide meniul

România – Islanda | Mirel Rădoi, pus la zid de Victor Pițurcă. „Trebuie să ai o strategie!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 noiembrie 2021, 22:02

România – Islanda | Mirel Rădoi, pus la zid de Victor Pițurcă. „Trebuie să ai o strategie!

Victor Pițurcă a jucat pentru Steaua

Victor Piţurcă, într-o conferință de presă / Hepta

Victor Pițurcă e de părere că Mirel Rădoi n-a ținut cont de obiectivul principal la națională, acela de a obține puncte. „Piți” l-a criticat pe selecționer pentru că s-a încăpățânat să joace ofensiv. Pițurcă e dezamăgit și de nivelul arătat de jucătorii convocați și crede că suntem mult în urmă față de granzii Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, pus la zid de Victor Pițurcă

„Nu a jucat destul de bine, dar a obținut puncte. Aici trebuie să obții rezultate, lucru de care Rădoi n-a ținut cont. El a încercat să imprime un alt stil de joc, care nu i-a ieșit.

Noi avem un anumit tip de jucători lipsiți de forță, de viteză, cu o tehnică bună. Noi nu reușim să câștigăm niciun duel unu la unu! În momentul de față, albanezii au fotbaliști care joacă titulari în campionate! Un jucător care e titular trebuie să aibă forță, viteză, dacă n-are lucrurile astea e foarte greu să se impună”, a spus Victor Pițurcă, potrivit gsp.ro.

În ciuda criticilor, Mirel Rădoi a reușit să ducă România la doi pași de barajul pentru CM 2022. Tricolorii au nevoie de 6 puncte în meciurile cu Islanda și Liechtenstein ca sa fie siguri de locul la baraj.

„La națională trebuie să ai o strategie și un stil de joc pe calitățile jucătorilor pe care îi ai la dispoziție. Dacă încerci altceva, nu obții rezultate”, a răspuns Mirel Rădoi.

Reclamă

Mirel Rădoi este selecționerul României din noiembrie 2019, când a fost promovat de la naționala de tineret. Rădoi i-a dus pe tricolorii U21 până în semifinalele Euro 2019, câștigând o grupă cu Anglia, Franța și Croația.

18 meciuri a adunat Mirel Rădoi pe banca României, dintre care 7 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri. 1,33 este media de puncte obținute de România cu Rădoi la conducere.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și