Închide meniul

România U21 va juca în Ghencea. Adversar de lux pentru tricolorii mici. Anunțul de ultimă oră făcut de FRF

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 august 2021, 19:04

România U21 va juca în Ghencea. Adversar de lux pentru tricolorii mici. Anunțul de ultimă oră făcut de FRF

România U21 va juca în Ghencea

Hepta

Programate iniţial pe Arcul de Triumf, cele două jocuri de pregătire din septembrie ale naţionalei conduse de Florin Bratu se vor disputa în Ghencea şi la Voluntari, informează frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 va juca în Ghencea

Meciul României U21 – Anglia U21 va avea loc vineri, 3 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Steaua, iar partida contra Georgiei U21 se va disputa marţi, 7 septembrie, de la aceeaşi oră, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari. Duelul tricolorilor U21 contra Angliei va fi primul jucat de o naţională pe stadionul Steaua.

Cele două amicale ale tricolorilor lui Florin Bratu sunt partide de pregătire înaintea Campionatului European. În 2023, România va participa la a treia ediţie consecutivă de EURO, de această dată în calitate de gazdă, alături de Georgia. Semifinalistele ediţiei de peste doi ani vor participa la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024.

Şi echipa naţională a României la U20 va avea două meciuri amicale în luna septembrie, contra Portugaliei U20, acasă, şi în faţa Angliei U20, în deplasare. Selecţionata lui Bogdan Lobonţ se va duela marţi, 2 septembrie, de la ora 19:00, pe stadionul Anghel Iordănescu contra Portugaliei U20, iar partida contra Angliei U20 va avea loc luni, 6 septembrie, la St. George’s Park.

Florin Bratu are ambiţii mari la naţionala U21

Florin Bratu a declarat, în conferinţa de presă de prezentare ca selecţioner al naţionalei under 21, că acest post reprezintă pentru el o provocare imensă şi că vrea să formeze în doi ani un grup foarte bun cu care să obţiţnă rezultatele dorite.

Reclamă

Am semnat pe doi ani şi va fi staff-ul cu care a lucrat şi Adi Mutu. Mă bucur şi este o provocare imensă pentru mine această poziţie la under 21. Am şansa din nou să lucrez cu federaţia, aici tot timpul este un mediu profesionist. Vreau ca în aceşti doi ani să formez un grup foarte bun la nivel de echipă, cu care să atacăm Campionatul European şi să avem rezultate. Pentru că la nivel de echipe de club participăm din ce în ce mai puţin la nivel internaţional şi lucrul ăsta ne dăunează. Noi oferim jucătorilor meciuri foarte bune ca şi calitate, ca dinamică.

Vrem să-i vedem că cresc, că vin cu drag. La echipa naţională putem să îi facem să înţeleagă că tricoul reprezentativei este foarte important. Cea mai mare provocare pot spune că, schimbându-se generaţiile acum, este să formezi un grup. Ambiţie oricum am, cel puţin să-i egalez, dacă nu să-i depăşesc, dar e un lucru care se face cu timpul. O generaţie schimbată total. Nu o să mai vedeţi niciun jucător pe care l-aţi văzut în ultimii 2-3 ani la nivel de under 21. Trebuie să avem grijă, să evaluăm foarte bine”, a spus Bratu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fostul atacant Florin Bratu a preluat naţionala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.

Reclamă 4 / 0/3

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și