Închide meniul

Românul care s-a săturat să facă teste pentru coronavirus. În fiecare zi primeşte alt rezultat! "Nu are niciun simptom"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 august 2020, 16:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Românul care s-a săturat să facă teste pentru coronavirus. În fiecare zi primeşte alt rezultat! "Nu are niciun simptom"

Profimediaimages

Constantin Dima, pus în dificultate de Covid-19

Jucătorul de 21 de ani a fost depistat cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni. De atunci este testat încontinuu şi nu poate ieşi din izolare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Dima, pus în dificultate de pandemie

Conform GSP, testele făcute de Dima, în această perioadă, au avut următoarele rezultate: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv. Tânărul fotbalist s-a şi speriat când a primit ultimele veşti de la medici. Nu se aştepta să fie încă infectat cu coronavirus.

Constantin Dima rămâne închis în casă şi va putea reveni la antrenamente abia după ce va avea două teste negative. Cel mai probabil va rata startul noului sezon. Astra primeşte vizita lui FCSB sâmbătă, de la ora 21:00.

"Mai înainte am vorbit cu el. N-are niciun simptom, o dată iese pozitiv, o dată negativ. Nici nu ştim ce să mai credem. El e acasă, nu ne-am mai întâlnit cu el de dinaintea meciului cu Craiova. Noi nu am luat contact cu el", a declarat Denis Alibec la Digi Sport. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și