Închide meniul

Ruben Albes, OUT de la Hermannstadt! Antrenorul care e aproape de o revenire spectaculoasă în Liga 1

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 12:27

Ruben Albes, OUT de la Hermannstadt! Antrenorul care e aproape de o revenire spectaculoasă în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ruben Albes a fost demis de la Hermannstadt

"Mulţumim pentru tot, Ruben Albes!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A.F.C.Hermannstadt şi tehnicianul spaniol Ruben Albes, împreună cu staff-ul său – Ivan Cabezudo & Toni Madrigal- au ajuns astăzi la o înţelegere de comun acord în privinţa rezilierii înţelegerilor contractuale”, se arată pe pagina de Facebook a clubului.

Ruben Alves, demis de Hermannstadt

Ruben Albes a preluat-o pe Hermannstadt în luna iunie a anului trecut şi a obţinut cinci victorii, două rezultate de egalitate şi două înfrângeri în play-out-ul Ligii 1. După această serie, Hermannstadt a încheiat sezonul 2019-2020 pe locul 8 în clasament. 

În sezonul actual, 2020-2021, cu Ruben Albes în calitate de principal, FCH a înregistrat 3 victorii, 6 rezultate de egalitate şi 7 înfrângeri.

Liviu Ciobotariu este principalul favorit la preluarea lui Hermannstadt. Tehnicianul este liber din vara lui 2020, după ce s-a despărţit de naţionala Libanului. El a fost selecţioner un an. O altă variantă vehiculată este cea a lui Mariusz Lewandowski, antrenorul lui Termalica, liderul din liga a doua poloneză.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:08 David Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! Vezi toate știrile
Citește și