Închide meniul

S-a aflat adevărul despre ”trădarea” anului! Cristi Bălgrădean a rupt tăcerea despre plecarea de la FCSB

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 decembrie 2020, 5:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

S-a aflat adevărul despre ”trădarea” anului! Cristi Bălgrădean a rupt tăcerea despre plecarea de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cristi Bălgrădean, pe când apăra poarta celor de la FCSB

Bălgrădean a rupt tăcerea pe finalul anului. După ce Becali l-a acuzat de trădare, portarul a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pufi" susține că a acceptat oferta ardelenilor pentru că nimeni de la bucureșteni nu i-a propus prelungirea. Bălgrădean a vorbit și despre războiul dintre Becali și Armată și consideră că FCSB este Steaua.

Cristi Bălgrădean a dat cărțile pe față după plecarea de la FCSB 

"Cred că a fost un transfer bun, un transfer reuşit. Probabil că cei de la Steaua (n.r. – FCSB) au fost surprinşi, dar nu aveau de ce, pentru că eu am primit oferta de la CFR Cluj, în condiţiile în care Steaua (n.r. – FCSB) nu mi-a propus nimic. Eram în ultimele şase luni de contract şi atunci nu puteam să refuz o asemenea ofertă. 

Bineînţeles, cu jucătorii nu se pune problema să nu vorbesc. Până la urmă, am semnat cu o rivală (n.r. – CFR Cluj), dar nu văd nicio problemă în asta. Cu oficialii, nu (n.r. – nu a mai vorbit). Nu am mai vorbit cu nimeni. Pentru mine, FCSB e Steaua, personal", a declarat Balgradean pentru Telekom Sport.

Gigi Becali l-a acuzat de trădare pe Cristi Bălgrădean 

Becali nu a putut trece peste plecarea lui Bălgrădean și a dezvăluit cum a aflat de "trădarea" acestuia. 

Reclamă

"Păi eu pot să cred că un om poate să facă ce a făcut Bălgrădean. Eu nici acum nu pot să cred aşa ceva. Ce poţi să faci în situaţii din astea?

Dacă nu venea la Marriott o persoană să-mi spună, eu îl lăsam să apere şi cu CFR-ul", a spus Becali, pentru AS.ro, în luna august.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și