Închide meniul

S-a aflat echipa care îl vrea pe Tănase! Ce salariu ar primi căpitanul de la FCSB! Ce propunere i-a făcut Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2021, 15:57 / Actualizat: 9 iunie 2021, 17:31

S-a aflat echipa care îl vrea pe Tănase! Ce salariu ar primi căpitanul de la FCSB! Ce propunere i-a făcut Becali

Hepta

S-a aflat echipa care îl vrea pe Tănase

Echipa care îl vrea pe Tănase, și i-a trimis o porpunere lui Becali, este din Emirate. Fanatik susține că este vorba despre Al Ain. Aceștia i-ar fi oferit lui becali 4 milioane de euro, dar acesta ar fi cerut 4 milioane jumate de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

26 de ani are Florin Tănase. Acesta este cotat la 4 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Echipa care îl vrea pe Tănase

Al Ain nu i-a trimis încă un răspuns lui Becali, după ce acesta ceruse 4,5 milioane de euro în schimbul său. Pe lângă Al Ain, de Tănase s-au mai interesat și cei de la Al Ahli și Al Dharfa. Căpitanul de la FCSB mai este dorit și în State.

M-au sunat de acolo și mi-au zis că nu s-a aprobat încă bugetul, nu știu când o să înceapă acolo în țările acestea arabe unde se duce el.

Nu știu la ce echipă, au zis să nu se supere domnul Becali că nu pleacă repede. Eu cred că Tănase va pleca”, spunea Becali acum câteva zile.

Reclamă

Gigi Becali a vrut să-i prelungească înțelegerea lui Tănase

În sezonul trecut, Becali a vrut să-i prelungească contractul lui Tănase. Căpitanul FCSB a refuzat însă prelungirea, și implicit o mărire de salariu.

I-am zis: Măi, Tănase, tată, eu îți fac 30.000 pe lună și stai la mine. După aia i-am zis că-i fac 40, dacă ne calificăm în Liga Campionilor. Tănase e jucător de bază, face el ce face și nu pierde mingea. Mie nu-mi plac jucătorii care pierd mingea. Anul care vine va fi mai bun”, spunea Becali acum câteva zile.

Dumitru Dragomir, mesaj pentru Gigi Becali

Tănase a fost golgheterul Ligii 1, cu 24 de reușite. Dragomir consideră că finanțatorul FCSB ar trebui să-l lase să plece.

Reclamă 4 / 0/3

Tănase este unul dintre cei mai buni jucători din România. Cred că Gigi ar trebui să-l lase să plece. A ajuns la maturitate și cred că este momentul să facă pasul spre o echipă de afară”, susține Dragomir.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și