Închide meniul

S-a aflat secretul lui Andrei Cordea. „Am avut o muncă titanică”. Motivul pentru care a ajuns să dea cel mai bun randament la FCSB!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2021, 14:54

S-a aflat secretul lui Andrei Cordea. „Am avut o muncă titanică. Motivul pentru care a ajuns să dea cel mai bun randament la FCSB!

Andrei Cordea, despre focarul de la FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ilie Poenaru a dezvăluit cum a reuşit să îl facă pe Cordea să ajungă sub „radarul” vicecampioanei României. L-a convins să îşi schimbe poziţia de pe teren şi, de atunci, are cel mai bun randament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a dezvăluit care este secretul lui Andrei Cordea

Andrei Cordea a făcut pasul şi la echipa naţională. A fost titlular în victoria României cu Liechtenstein, scor 2-0.

I-am spus că niciodată să nu se mulțumească cu puțin, tot timpul să își dorească mai mult, să muncească la fel de mult. Andrei Cordea când a venit la Clinceni avea probleme foarte mari din punct de vedere tactic, stătea lipit de tușă. Într-un an a reușit să învețe să joace la interior, pentru că eu așa am jucat la Cliceni, cu mijlocașii laterali la interior, și uitați-vă la realizările lui Andrei Cordea, de unde au venit.

Am avut o muncă titanică cu el, spunându-mi tot timpul: ‘Mister, nu înțeleg cum să stau acolo, pot să stau doar pe tușă’. I-am zis că eu așa joc și că acolo va da cel mai bun randament. I-am explicat că de la interior pleci în toate pozițiile, atât ofensiv cât și defensiv, și parcurgi distanțe mai mici decât atunci când stai pe tușă„, a declarat Ilie Poenaru pentru sport.ro.

Potrivit Transfermarkt, Cordea are o cotă de piaţă de 600.000 de euro. Mijlocaşul de 22 de ani a înscris un gol şi în preliminariile Conference League, cu Şahtior Karagandy.

Reclamă

Andrei Cordea, reacție fabuloasă după FCSB – Dinamo 6-0

Andrei Cordea a marcat din penalty, în Derby de România, după ce l-a rugat pe Claudiu Keșeru să îl lase pe el să execute. La final a dat recital la flash-interviu.

Este o descătușare, aveam nevoie de această victorie. Astăzi am reușit să câștigăm. Cântăm, nu aveam voie cu manele că a fost certat și Dennis Man. În România este un singur derby, mă bucur că acum am ieșit noi învingători. Când am jucat cu CFR, ei dacă puteau să ne dea opt, ne dădeau opt, la fel și noi, dacă puteam să dăm zece, zece dădeam.Îmi pare rău că n-am reușit să marchez la națională, am trecut cu greu peste acea ratare. M-a încurajat Mister, mi-a spus că se întâmplă, dar încă mai sunt afectat.

Avem un meci greu și la Craiova, dar trebuie să le câștigăm. Am vrut să bat eu, l-am rugat pe Claudiu să mă lase și m-a lăsat. Îi mulțumesc frumos pentru gest. Erau 4 sau 6 câini, dacă ne dădeau și nouă ieșeam și noi cu ei„, a spus Andrei Cordea după FCSB – Dinamo 6-0.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și