Închide meniul

S-a umplut paharul! Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Mihai Stoica: „Vreau să îi spun că mă pricep la fotbal!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 decembrie 2022, 0:02

Reclamă
S-a umplut paharul! Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Mihai Stoica: Vreau să îi spun că mă pricep la fotbal!”

S-a umplut paharul! Nicolae Dică a răzbufnit la adresa lui Mihai Stoica

Nicolae Dică și Mihai Stoica/hepta

Nicolae Dică a reacționat după atacul pe care Mihai Stoica l-a avut la adresa sa, pe tema modului în care portarul Andrei Vlad s-a apărat la golul marcat de Rangelo Janga, în FCSB – CFR Cluj, 0-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a plecat, la începutul lunii noiembrie, de la FCSB, acolo unde a ocupat postul de antrenor principal. În locul acestui, Gigi Becali a decis să-l pună pe „secundul” Mihai Pintilii.

Nicolae Dică a răbufnit la adresa lui Mihai Stoica

Nicolae Dică s-a declarat deranjat de atacul pe care l-a avut Mihai Stoica la adresa sa. Și a explicat, din nou, de ce, în opinia sa, Andrei Vlad a greșit la golul marcat de Rangelo Janga.

„Acum vreo săptămână – două ştiam, acum nu mă mai pricep, am uitat. Vreau să îi spun domnului Stoica că mă pricep la fotbal şi o să îi fac o analiză aici şi o să îi explic ceea ce am spus.

Ei s-au apărat sus. (n.r. Dică face analiză tactică la ecran) De ce să îl pun pe Tamm aici şi nu în spatele lui Şut? CFR are executanţi buni, cei mai buni jucători ai mei îi pun în zona centrală, nu cum e Tamm, în afara spaţiului porţii.

Reclamă

Eu spun aşa, ai Creţu, pui Miculescu, Dawa, Şut, Tamm, Edjouma şi Radunovic (n.r. arată ordinea în care să stea). Şi dacă bate la bara a doua, mingea tot vine în zona centrală, unde trebuie să am cei mai buni jucători.

Cei trei care sunt cei mai buni, Dawa, Şut şi Tamm, am antrenat acolo, l-au adus ei, nu eu, la FCSB (n.r. pe Tamm) că dă bine cu capul. El să vină pe mingea a doua.

Nu dă ăsta gol cu capul de aici. Eu asta am spus. Asta nu înseamnă că mă pricep eu la fotbal. Poate eu mă pricep şi poate se pricep şi ei. Ei se gândesc aşa. Eu gândesc altfel.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă am un jucător important, care dă bine cu capul, îl pun în afara porţii, să nu ajute cu nimic, sau îl pun aici, în zonă centrală, unde ei au avut probleme?”, a declarat Nicolae Dică, pentru orangesport.ro.

Declarația lui Mihai Stoica

„Nu, e o mare prostie. Înseamnă că nu ştii portărie dacă zici aşa ceva. Pentru că mingea se duce în buchet de jucători, dacă iese, riscă să facă penalty, să nu ajungă la minge.

Nu are cum să iasă niciodată. Dacă îţi zice cineva asta, înseamnă că nu ştie portărie, nimic, nimic, nimic. Înclin să cred că nu ştie nimic de fotbal, dacă zice cineva că trebuia să iasă portarul aici.

Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente. Nu vorbim de aşa ceva, a apărat foarte bine meciul ăsta”, a spus Mihai Stoica

În prezent, FCSB se află pe locul 4 din Liga 1, cu 35 de puncte obținute după 20 de meciuri jucate.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
Vezi toate știrile
Citește și