Închide meniul

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României, Farul – Sepsi. Cât trebuie să plătească fanii

Alex Ioniță Publicat: 30 iunie 2023, 18:57

Reclamă
S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României, Farul – Sepsi. Cât trebuie să plătească fanii

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României

Supercupa României, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești / Profimediaimages

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României, Farul – Sepsi. FRF a anunțat că biletele sunt disponibile online, pentru meciul de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul sezon competițional din România debutează pe data de 8 iulie, odată cu Supercupa României. În partida de la Ploiești se vor duela campioana Farul Constanța și câștigătoarea Cupei Sepsi OSK.

S-au pus în vânzare biletele pentru Supercupa României, Farul – Sepsi. Copii sub 14 ani au acces gratuit pe stadion

Potrivit Federației Române de Fotbal, copii sub 14 ani au acces gratuit pe stadion, în zona destinată familiilor, care se află la tribuna a 2-a. Totuși, pentru a putea intra pe stadion, biletele copiilor trebuie să fie adăugate în comandă. Acestea vor fi tickete cu valoare 0, pe baza cărora se poate face accesul în arena din Ploiești.

Pentru adulți, un bilet pornește de la 25 de lei, la peluză și 40 de lei, la tribună. Ticketele pot fi achiziționate prin intermediul celor două cluburi care se vor întâlni în Supercupă. Totuși, acestea pot fi cumpărate și de pe site-ul bilete.frf.ro. Federața a mai anunțat că accesul pe stadion, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil, în format digital sau printat. De asemenea, este necesară și prezentarea unui act de identitate.

Farul Constanța a pierdut primul amical al verii. Marinarii au debutat cu stângul în cantonamentul din Polonia

Marinarii au debutat cu stângul în cantonamentul din Polonia. Jucătorii de la Pogon au reușit să marcheze în minutul 26 al partidei, după un contraatac reușit, care i-a prins pe nepregătite pe elevii lui Hagi. A marcat Marcel Wedrychowski, după un șut ușor deviat.

Reclamă

Farul a egalat în minutul 30, prin golul marcat de Rivaldinho. Brazilianul a primit o pasă excelentă din partea lui Enes Sali și a punctat, fără emoții, în poarta lui Dante Stipica.

Scorul final a fost stabilit înainte de pauză, atunci când polonezii au marcat, în urma unei faze fixe. Golul a fost încasat după ce Aioani a ieșit greșit la o centrare din corner. A marcat Benedikt Zech, cu capul, în minutul 40.

A doua repriză a fost lipsită de evenimente importante, iar, în final, polonezii au reușit să își asigure victoria, fără prea mari emoții.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi şi-a asigurat serviciile unui portughez cu un CV impresionant

Încă un transfer realizat de Gică Hagi la Farul! „Regele” şi-a asigurat serviciile lui Diogo Queiros, fundaş central portughez, cu un CV de-a dreptul impresionant. Constănţenii au ajuns astfel la opt transferuri realizate până acum, în această perioadă de mercato.

Pe lângă Diogo Queiros, Farul i-a mai transferat pe Zorhan Bassong, Damien Dussaut, Nicolae Carnat, Rivaldinho, Marco Borgino, Fabio Vianna Ionuţ Vînă și pe Amine Benchaib, în această vară.

Fundaşul central lusitan, în vârstă de 24 de ani, are un CV impresionant. Queiros are un palmares de invidiat: câştigător al Youth League cu FC Porto în 2019 şi campion european U19 (în 2018) şi U17 (în 2016) cu Portugalia. A fost căpitanul reprezentativelor U15, U16, U17 şi U19 ale Portugaliei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și