Închide meniul

„Să cadă!” Răzvan Lucescu, discurs manifest înaintea barajului Dinamo – U Cluj: „Problemele nu se şterg prin retrogradare!”

Dragoș Vasile Publicat: 29 mai 2022, 17:31

„Să cadă! Răzvan Lucescu, discurs manifest înaintea barajului Dinamo – U Cluj: „Problemele nu se şterg prin retrogradare!

Răzvan Lucescu, discurs manifest înaintea barajului

Răzvan Lucescu, în timpul unui meci, în Grecia / Sputnik / Alexey Filippov via Hepta

  • Răzvan Lucescu, discurs manifest înaintea barajului
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Răzvan Lucescu a avut un discurs manifest înaintea barajului Dinamo – U Cluj. După ce au pierdut cu 0-2 în tur, „câinii” au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda pentru prima oară în istoria clubului de 74 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Susţin că Dinamo trebuie să fie în prima ligă. Nu e posibil să fie lăsată aşa în aer de cei care au condus până acum şi să ajungă în această situaţie la limită. Dacă va fi pusă în postura sportivă de a retrograda, să cadă! Dar va trebui făcut ceva imediat pentru a lupta la promovare. E nevoie de formaţiile de top, de brandurile puternice la vârful fotbalului românesc. Emulaţia pe care o crează aceste cluburi aduce o influenţă pozitivă şi asupra celorlalte competitoare.

Răzvan Lucescu, discurs manifest înaintea barajului Dinamo – U Cluj

Cu tot respectul, una e să joci cu Voluntari, Mioveni, Chiajna sau Clinceni, alta cu nume încărcate de istorie. E greu să te uiţi la un Clinceni – Voluntari. Sigur, foarte bine, să fie şi unul-două cluburi de acest gen. Apare un meci în care Voluntariul bate pe FCSB. OK, o mare surpriză!

Reclamă

Face parte din frumuseţea fotbalului. Dar tot brandurile mari fac spectacolul, aduc lumea în tribune. Trebuie să fie însă bine organizate, să aibă capacitatea de a rămâne acolo, sus. Dacă Dinamo se duce în divizia secundă cu problemele actuale, ele se şterg prin simpla retrogradare? Nu!

Clubul are nevoie să fie gestionat de cineva măcar echilibrat, dacă nu se poate foarte puternic financiar. Să existe o strategie, un proiect. Luaţi, vă rog, ce spune tata! Vorbiţi cu el! Eu sunt antrenor în Grecia şi atât. E singurul lucru la care mă gândesc acum”, a declarat Răzvan Lucescu, potrivit playsport.ro.

Reclamă

EXCLUSIV | Mesaje de ameninţare incredibile înainte de Dinamo – U Cluj

Au apărut mesaje de ameninţare pentru jucători înainte de Dinamo – U Cluj. Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au de ce să se teamă la returul barajului care o poate trimite pe Dinamo în Liga 2. Ultraşii nici nu vor să audă de o retrogradare şi au băgat frica în jucători.

Cu o zi înaintea partidei, pe stadionul din Ştefan Cel Mare a apărut un banner teribil. Suporterii lui Dinamo au lansat un avertisment care pune în gardă forţele de ordine. „După fluierul final, ori la bal, ori la spital!„, este mesajul scris pe un banner care a fost deja pus pe gardul care desparte peluza de pistă. Imaginea intrată în posesia AS.ro stârneşte motive de îngrijorare.

Fotbaliştii antrenaţi de Dusan Uhrin au fost învinşi cu 2-0 pe Cluj Arena şi au nevoie de o minune pentru a evita retrogradarea. Al doilea gol a fost primit de „câini” în superioritate numerică. Fanii şi-au pierdut răbdarea cu ei.

Reclamă 4 / 0/3

Ultraşii i-au aşteptat pe jucători la autocar pentru a-şi arăta indignarea după înfrângerea ruşinoasă. „Dacă ne băgaţi în B, vă rupem picioarele!”, au scandat ultraşii care au făcut deplasarea în Ardeal. De frica acestora, dinamoviştii şi-au amânat cu câteva ore plecarea de la Cluj-Napoca.

O parte din suporteri au făcut tot posibilul pentru a-i motiva pe dinamovişti, în timp ce alţii au trecut direct la ameninţări cu bătaia. „Vă dezbrăcăm, sărim din peluză / 3-0 fără nicio scuză” și „B=Bătaie!”, au fost alte mesaje afişate de suporteri.

„Câinii roşii” au primit ameninţări şi de la fanii din „Nuova Guardia 1996 Bucuresti”. Aceştia au avut o reacţie de neimaginat. „A crede că dormim, este prostie crasă!!! De nu vă veți salva, doar „moartea” vă mai scapă!!! CÂȘTIGAȚI sau „MURIȚI”!!!„, a fost mesajul ultraşilor.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă