Închide meniul

„Să fure, ce să învețe de la el?!” Florin Prunea, replică devastatoare pentru Dănuţ Lupu: „Este tonomatul lui Burleanu! A avut probleme cu puşcăria”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 noiembrie 2021, 23:47

„Să fure, ce să învețe de la el?! Florin Prunea, replică devastatoare pentru Dănuţ Lupu: „Este tonomatul lui Burleanu! A avut probleme cu puşcăria

Florin Prunea, replică devastatatoare pentru Dănuţ Lupu

FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Florin Prunea, replică devastatoare pentru Dănuţ Lupu

Fostul portar al „Generaţiei de Aur” nu a rămas fără replică după ce a fost atacat de Dănuţ Lupu. Florin Prunea a avut o replică devastatoare pentru fostul dinamovist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Voi știți ce fotbalist a fost Lupu ăsta? Mi-a fost și coleg de cameră. El a avut calități fizice mai bune decât Hagi. Nu era mare diferența față de Hagi… el a avut fuleul ăla. A avut alte probleme, cu pușcăria, cu boala lui că e cleptoman. Lupu este tonomatul lui Burleanu și al lui Stoichiță.

Ăștia când îi bagă fisa începe cu aceeași placă. El are ce are cu toți, nu doar cu mine. Frustrarea lui e că de când s-a lăsat de fotbal, omul ăsta n-a făcut nimic în viața lui. Ce să învețe copiii ăia de la el? Eu dacă aș fi părinte nu mi-aș duce copilul să îl antreneze Lupu. Să fure, ce să învețe?! Eu când mă întâlnescu cu el, mă pupă. E sănătos la cap?! Dar când se întâmplă ceva, începe cu Hagi, Lupescu…”, a răbufnit Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

Citește și:

Florin Prunea, făcut praf de Dănuţ Lupu

Dănuţ Lupu a intervenit în scandalul uriaş provocat de Florin Prunea, cel care l-a atacat dur pe Ilie Dumitrescu. Fostul portar susţine că acesta îi face jocurile lui Răzvan Burleanu. „Lasă-i pe ăia titulari să vorbească, Florine!”, a spus Lupu.

„Ilie Dumitrescu a demonstrat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

Reclamă

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a spus Lupu, citat de prosport.ro.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și