Închide meniul

Florin Prunea, făcut praf după atacul fără precedent la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Florine, lasă-i pe ăia titulari să vorbească. Ce ti se umfla așa vena?”

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2021, 15:27

Reclamă
Florin Prunea, făcut praf după atacul fără precedent la adresa lui Ilie Dumitrescu: „Florine, lasă-i pe ăia titulari să vorbească. Ce ti se umfla așa vena?

Florin Prunea, atac la Răzvan Burleanu

Hepta

„Ilie Dumitrescu a demonstrat că este un mare domn în dialogul cu Prunea. Păi, băi, Florine, ce voiai tu să facă Ilie? Ce ti se umfla așa vena? Dacă îl ataca pe Burleanu era fratele tău? Era bine? Toată lumea știe că ai boală pe Burleanu, dar dacă îți dă un post pe la FRF să vezi ce cuminte ești tu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu intervine în scandalul dintre Florin Prunea şi Ilie Dumitrescu

Păi, ai uitat ce făceați voi, tu cu Lupescu? Cât circ ați făcut în stradă împotriva lui Mircea Sandu? Iar după ce ați primit posturi la FRF, mielușei. Păi tu vorbești de caracterul lui Ilie? Tocmai tu? Ilie a refuzat post de la Burleanu, dar tu ai refuzat postul de la Mircea Sandu? Ilie nu a mințit cu nimic și a spus exact cum au stat lucrurile. Ai ajuns tu să îl tragi la răspundere pe Ilie? Băiatul ăsta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în meciul cu Argentina, un fost mare fotbalist al Stelei și internațional, iar tu așa vorbești cu el? Așa vorbești cu fostul tău coleg de națională?

Dar, te întreb eu pe tine ceva: tu în numele cui vorbești? Pe tine te-a mandatat cineva să vorbești în numele Generației de Aur? Ai acordul de la cineva să ieși și să tot vorbești, că de Ilie am văzut că te-ai luat. Lasă-i pe alții să vorbească, Florine. Lasă-i pe ăia titulari. Pe Stelea, Hagi, Popescu, Ilie Dumitrescu, Petrescu, Belodedici, Răducioiu. Lasă-i pe ăia să vorbească și nu mai învrăjbi tu lumea împotriva lui Burleanu, că Ilie nu a greșit cu nimic. De ani de zile tot alimentezi conflicte între Generația de Aur și Răzvan. Iar, dacă tu te iei de Ilie, ca să nu vorbească în numele Generației de Aur, păi tu în numele cui vorbești? Lasă-l pe Gică Hagi să vorbeacă că are tot dreptul. Ai ajuns tu avocatul generației de câțiva ani și nu știm noi?”, a spus Lupu, citat de prosport.ro.

Florin Prunea, atac fără precedent la adresa lui Ilie Dumitrescu

Fostul atacant al „Generaţiei de Aur” a lăudat decizia lui Răzvan Burleanu de a-i propune lui Gică Hagi un proiect pe patru ani la echipa naţioanală. „Regele” a refuzat, dar Prunea susţine că Dumitrescu are interese să vorbească despre preşedintele FRF.

„L-aş ruga pe Ilie să nu mai vorbescă în numele „Generaţiei de Aur”. Te-am cunoscut altfel. Manevrele lui Burleanu nu te caracterizează. La Didi Prodan la înmormântare, Gică Popescu a citit o scrisoare. „O să-ţi ducem visul mai departe!”. Să nu mai vorbească în numele Generaţiei de Aur.

Reclamă

Eu nu ştiu ce interese ai tu. Ce ai făcut în seara asta nu se face şi nu face nimeni. Răzvan Burleanu ar fi rezolvat problema cu „Generaţia de Aur”, vorbeşte în numele tău. Nu sunteţi doar voi, Petrescu, Hagi şi Dumitrescu. Mai suntem şi alţii. Să îţi fie ruşine”, a tunat Prunea, la Digi Sport.

Răspunsul lui Ilie Dumitrescu pentru Florin Prunea

Ilie Dumitrescu a preferat să dea o replică liniştită şi argumentată şi a dezvăluit faptul că Răzvan Burleanu i-a oferit un post în Federaţia Română de Fotbal, pe care acesta l-a refuzat. Asta după ce echipa din care a făcut parte a pierdut alegerile.

„O să mă vezi tot aici şi peste cinci ani. Eu nu intru în dialog cu tine că e din-ăla ieftin. După ce am pierdut alegerile în faţa lui Burleanu, eu am avut o ofertă să ocup orice post în echipa lui Burleanu şi eu am refuzat. I-am spus că fac parte din altă echipă, vă poate confirma şi el”, a venit răspunsul lui Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și