Închide meniul

„Să mă ierte Buleică şi Tomozei! Dinamo are nevoie de altceva!” Mihai Stoica a criticat transferurile „câinilor”. Ce spune despre misiunea lui Flavius Stoican

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 14 ianuarie 2022, 14:38 / Actualizat: 5 aprilie 2023, 19:47

„Să mă ierte Buleică şi Tomozei! Dinamo are nevoie de altceva! Mihai Stoica a criticat transferurile „câinilor. Ce spune despre misiunea lui Flavius Stoican

Mihai Stoica, cuvinte mari la adresa lui Marius Croitoru

Profimedia

Mihai Stoica a criticat transferurile „câinilor”, care i-au adus pe Marius Tomozei şi Alin Buleică, în probe, în Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a criticat transferurile „câinilor”

„Dinamo trebuie să se întărească, Dinamo are nevoie de… dar să mă ierte Buleică, Tomozei, nu vreau să jignesc niciun jucător, dar cred că altceva se aşteaptă, ca nume, pentru Dinamo, pentru a se întări o echipă care vrea să scape din zona aia, să iasă.

Lui Stoican îi trebuie mai mult decât o baghetă magică, e complicat, pentru că la Dinamo nu ai linişte să lucrezi ca la Iaşi sau ca la Tg. Jiu, la Dinamo e presiune foarte mare”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Situaţia de la Dinamo este disperată. Echipa din Ştefan cel Mare e penultima în Liga 1 după 21 de etape. În primul meci oficial din 2022, „câinii” joacă, în deplasare, cu FC Argeș.

Citește și:

EXCLUSIV | Ce a ajuns Dinamo! „Câinii”, refuzați de un jucător pentru ultima clasată din Ungaria

Dinamo trece printr-o criză cumplită de bani și rezultate și nu mai reușește să atragă jucători în Ștefan cel Mare. Un fotbalist a preferat să semneze cu ultima clasată din campionatul Ungariei decât să vină la formația antrenată de Flavius Stoican.

Reclamă

Este vorba despre Denis Ventura, fost fotbalist la Academica Clinceni. Mijlocașul slovac a fost curtat de Dinamo în acest mercato, dar a ales să semneze în schimb cu formația maghiară Gyirmot, aflată pe ultimul loc în campionatul din Ungaria.

Din informațiile as.ro, Denis Ventura a făcut deja vizita medicală la Gyirmot și se va alătura maghiarilor în zilele următoare. El a plecat de la Academica Clinceni din cauza problemelor financiare de la echipa ilfoveană.

Chiar dacă nu a reușit să-l aducă pe Ventura, Dinamo tot a luat un jucător de la Clinceni în această iarnă, pe Răzvan Patriche. Academica s-a destrămat în pauza competițională, iar la reluarea campionatului va fi forțată să se bazeze pe juniori.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Stoica face praf transferurile „câinilor”
  • Ce spune despre misiunea lui Flavius Stoican

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și