Închide meniul

„Să-și vadă de haita lui!” Daniel Niculae a răbufnit după ce Valeriu Răchită a dezvăluit că i-a transmis patronului Rapidului să-l schimbe pe Mihai Iosif

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2021, 20:06

„Să-și vadă de haita lui! Daniel Niculae a răbufnit după ce Valeriu Răchită a dezvăluit că i-a transmis patronului Rapidului să-l schimbe pe Mihai Iosif

Daniel Niculae, apărat în scandalul uriaş de la Rapid

ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO via Hepta

Valeriu Răchită a spus că a vorbit de mai multe ori cu Victor Angelescu pentru a-l înlocui pe Mihai Iosif. Președintele Rapidului, Daniel Niculae, a avut o replică acidă pentru Valeriu Răchită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae, răspuns pentru Valeriu Răchită

Domnul Răchită să-și vadă de haita dumnealui sau de treaba dumnealui. Sunt oameni la Rapid care știu ce au de făcut. Cariera lui Mihai Iosif este mult mai îmbelșugată decât a domnului Răchită.

Să-și țină sfaturile pentru dânsul sau pentru echipa pe care o manageriază. El n-are nicio legătură cu Rapidul. Asta e o declarația de om răuvoitor”, a declarat Daniel Niculae la digisport.ro.

Citește și:

Mihai Iosif, în culmea fericirii după ce giuleștenii au terminat turul pe loc de play-off

Giuleștenii au câștigat meciul cu ultima clasată din Liga 1 după ce au reușit să răstoarne scorul. În urma acestui rezultat, echipa lui Mihai Iosif a urcat pe poziția a cincea, loc care asigură prezența în play-off. Mihai Iosif a fost extrem de mulțumit pentru parcursul echipei sale în prima parte a sezonului regulat.

„A fost o victorie muncită. Am întâlnit un adversar bun, azi am dat dovadă că suntem o echipă mare și am reușit să revenim, chiar dacă n-am făcut un joc strălucit.

Reclamă

Am jucat slab în prima repriză, dar am avut o discuție mai aprinsă la pauză. Spre fericirea tuturor, am întors rezultatul. Le-am spus la pauză ce le-am spus și înainte de meci, fiecare om are un subconștient și lucrează mereu.

Dacă stăm bine și ne uităm unde eram acum un an, sunt foarte mulțumit, atât eu, cât și vestiarul. Suntem pe un loc nesperat, cu un număr de puncte pe care nimeni din fotbalul românesc nu ni-l dădea. Vom analiza ceea ce am făcut bine, ceea ce am făcut mai puțin bine, vom încerca să revenim mult mai puternici.

Motivația și atitudinea nu se pot antrena. Astea trebuie date la fiecare antrenament și apoi vor veni și în meciuri. Vom lucra unde am fost mai slabi”, a spus Mihai Iosif, după meciul Academica Clinceni – Rapid 2-3.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Daniel Niculae, răspuns dur pentru Valeriu Răchită
  • Răchită vrea schimbarea lui Mihai Iosif

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și