Închide meniul

„Să simt iar că sunt înjurat în Giulești!” Mihai Stoica o așteaptă pe Rapid în Liga 1! „Poate nu ajung scuipaţii la noi!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 15:56

„Să simt iar că sunt înjurat în Giulești! Mihai Stoica o așteaptă pe Rapid în Liga 1! „Poate nu ajung scuipaţii la noi!

hepta

"Să simt iar că sunt înjurat în Giulești"

  • Mihai Stoica vrea Rapidul în Liga 1
  • Mesajul managerului general de la FCSB

„Să simt iar că sunt înjurat în Giulești!” Mihai Stoica a fost ținta ultrașilor din galeriile rivale de-a lungul anilor. MM avea războiul lui cu suporterii lui Dinamo, ai Rapidului sau ai lui FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Să simt iar că sunt înjurat în Giulești!”

Din păcate pentru fotbalul românesc, atmosfera a dispărut din tribune cu mult înainte de apariția pandemiei. Mihai Stoica este mai optimist după promovarea celor de la FC U Craiova 1948 și o așteaptă în Liga 1 și pe Rapid.

„O să fie multe atacuri acum. Anul ăsta, la Liga 2, am ţinut cu FC Universitatea Craiova şi cu Rapid Bucureşti, pentru că-mi doresc să jucăm multe meciuri cu spectatori, să simt şi eu din nou cum e să fii înjurat în Giuleşti. Îmi lipseşte atmosfera din Giuleşti. Îmi plăcea mult, chiar dacă se făcea pielea de găină, dar e altceva.

Reclamă

Cine vrea să joace pe un stadion pe care bate unul la tobă şi strigă la portavoce nişte tâmpenii? Pe Giuleşti măcar îţi mai iei… Poate nu ajung scuipaţii la noi (n.r. – râde)”, a declarat MM Stoica, într-un live pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

FC U Craiova, înapoi în Liga 1. MM Stoica o așteaptă și pe Rapid

FC U Craiova 1948 este prima echipă care a promovat în Liga 1. După egalul cu Csikszereda din ultima etapă, echipa antrenată de Eugen Trică a obţinut matematic promovarea în prima ligă.

Reclamă

Oltenii au 50 de puncte, cu 6 puncte mai mult decât CS Mioveni, echipă ce se află pe locul 3. Craiova lui Mititelu nu mai poate pierde promovarea, fiind avantajată de meciurile directe cu formaţia argeşeană.

De cealaltă parte, Rapid este la cinci puncte de CS Mioveni, ocupanta primului loc de baraj, cu etape rămase de jucat. Cele două au meci direct în ultima etapă a sezonului.

1. FC U Craiova 1948, 50 de puncte
2. Rapid, 49 de puncte
3. CS Mioveni, 44 de puncte
4. Dunărea Călărași, 43 de puncte
5. ASU Poli Timișoara, 39 de puncte
6. Csikszereda, 38 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”