Închide meniul

„Să simt iar că sunt înjurat în Giulești!” Mihai Stoica o așteaptă pe Rapid în Liga 1! „Poate nu ajung scuipaţii la noi!”

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2021, 15:56

Reclamă
„Să simt iar că sunt înjurat în Giulești! Mihai Stoica o așteaptă pe Rapid în Liga 1! „Poate nu ajung scuipaţii la noi!

hepta

"Să simt iar că sunt înjurat în Giulești"

„Să simt iar că sunt înjurat în Giulești!” Mihai Stoica a fost ținta ultrașilor din galeriile rivale de-a lungul anilor. MM avea războiul lui cu suporterii lui Dinamo, ai Rapidului sau ai lui FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica: „Să simt iar că sunt înjurat în Giulești!”

Din păcate pentru fotbalul românesc, atmosfera a dispărut din tribune cu mult înainte de apariția pandemiei. Mihai Stoica este mai optimist după promovarea celor de la FC U Craiova 1948 și o așteaptă în Liga 1 și pe Rapid.

„O să fie multe atacuri acum. Anul ăsta, la Liga 2, am ţinut cu FC Universitatea Craiova şi cu Rapid Bucureşti, pentru că-mi doresc să jucăm multe meciuri cu spectatori, să simt şi eu din nou cum e să fii înjurat în Giuleşti. Îmi lipseşte atmosfera din Giuleşti. Îmi plăcea mult, chiar dacă se făcea pielea de găină, dar e altceva.

Cine vrea să joace pe un stadion pe care bate unul la tobă şi strigă la portavoce nişte tâmpenii? Pe Giuleşti măcar îţi mai iei… Poate nu ajung scuipaţii la noi (n.r. – râde)”, a declarat MM Stoica, într-un live pe pagina de Facebook a celor de la FCSB.

FC U Craiova, înapoi în Liga 1. MM Stoica o așteaptă și pe Rapid

FC U Craiova 1948 este prima echipă care a promovat în Liga 1. După egalul cu Csikszereda din ultima etapă, echipa antrenată de Eugen Trică a obţinut matematic promovarea în prima ligă.

Reclamă
Reclamă

Oltenii au 50 de puncte, cu 6 puncte mai mult decât CS Mioveni, echipă ce se află pe locul 3. Craiova lui Mititelu nu mai poate pierde promovarea, fiind avantajată de meciurile directe cu formaţia argeşeană.

De cealaltă parte, Rapid este la cinci puncte de CS Mioveni, ocupanta primului loc de baraj, cu etape rămase de jucat. Cele două au meci direct în ultima etapă a sezonului.

1. FC U Craiova 1948, 50 de puncte
2. Rapid, 49 de puncte
3. CS Mioveni, 44 de puncte
4. Dunărea Călărași, 43 de puncte
5. ASU Poli Timișoara, 39 de puncte
6. Csikszereda, 38 de puncte

Reclamă

 

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

Darius Olaru, eliminat în PAOK Salonic – FCSB! Gest stupid al căpitanului roş-albaştrilor în repriza secundă

23:37

LIVE TEXTPAOK – FCSB 0-1! Darius Olaru a fost eliminat! Bîrligea a marcat pentru campioana României. Târnovanu, paradă colosală

23:22

Daniel Bîrligea, al doilea gol în Europa League pentru FCSB! Reacţia imediată a lui Răzvan Lucescu

23:08

Mihai Lixandru a urlat de durere pe gazon în PAOK – FCSB şi a fost luat cu targa. A fost schimbat cu Edjouma

22:57

Ce stă în spatele gestului uriaş făcut de David Popovici pentru 11 copii cu dizabilităţi: „Mi-e jenă doar să înot”

22:50

Ștefan Târnovanu a „salvat-o” pe FCSB în prima repriză a meciului cu PAOK! L-a blocat pe Taison cu o paradă uriașă

1 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 2 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 UPDATEGabi Torje, prezentat oficial la o echipă din Liga a 2-a: „Suporterii să fie convinşi că voi da 100%!” 5 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 6 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?”
Citește și