Închide meniul

Să vină banii la băieți! Turcii sunt gata să sponsorizeze Dinamo: ”A făcut deja un gest față de noi!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 8 decembrie 2020, 9:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Să vină banii la băieți! Turcii sunt gata să sponsorizeze Dinamo: ”A făcut deja un gest față de noi!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la Dinamo într-un meci din Liga 1

Birlică a anunțat că vicepreședintele de la Fenerbahce nu este interesat să preia clubul, dar este dispus să sponsorizeze Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Investitorul care vrea să bage bani la Dinamo are o fabrică de îmbrăcăminte în Turcia.

Radu Birlică a anunțat că Abdullah Kigili vrea să sponsorizeze Dinamo

E mult mai complexă discuția vizavi de asocierea respectivă, chiar ieri am avut o întâlnire. Asta a spus și dânsul, că în condițiile actuale și cu bugetul actual, este imposibil să vină lângă club. Dar a făcut deja un gest față de noi, pe care îl veți vedea zilele următoare.

A făcut un gest să ajute clubul. Vom face un contract în imediata perioadă. E vorba și de bani, a vrut să facă un contract de sponsorizare. 

Banii vor intra imediat ce discut cu managementul clubului, să găsim soluția astfel încât să fie bine pentru club. Voi vorbi cu cei care sunt aici, domnul Șerdean, domnul Couto, o să-l anunț și pe domnul Eftimescu”, a declarat Radu Birlică la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și