Închide meniul

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.p) | Gigi Becali a luat foc după umilinţa din Conference League: „O să dau jucători afară! Cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc!” Ce a discutat cu MM Stoica

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 18:56

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.p) | Gigi Becali a luat foc după umilinţa din Conference League: „O să dau jucători afară! Cea mai ruşinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Ce a discutat cu MM Stoica

Gigi Becali, reacţie dură la adresa lui Florin Tănase

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gigi Becali a avut o primă reacţie după ce FCSB a fost umilită în Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a luat foc după umilinţa din Conference League

Aşa este, nu ai ce să faci (n.r ratare Moruţan). Ce măsuri să iei? O să dau vreo doi jucători afară, 2-3. O să le spun la revedere. I-am luat ca să…o să îi las probabil liberi, o să vedem ce va fi„, a spus Gigi Becali la Digisport, care a recunoscut, pe un ton ironic, că a greşit schimbările.

S-au greşit schimbările? Am greşit schimbările…eu sunt vinovat. Adică eu sunt vinovatul că o echipă care nici nu vrea să-ţi dea gol? Ai calificarea în mână şi te duci să dai al doilea gol? De ce te duci să dai gol? Dacă eşti calificat, pentru ce? Dă la portar, pasează mingea, că nu aveau putere să alerge.

Adică eu sunt vinovatul că o echipă care nici nu vrea să-ţi dea gol? Ai calificarea în mână şi te duci să dai al doilea gol? De ce te duci să dai gol? Dacă eşti calificat, pentru ce? Dă la portar, pasează mingea, că nu aveau putere să alerge„, a mai spus Becali.

Imediat, Becali a revenit cu precizări şi a dezvăluit ce a vorbit cu MM Stoica.

Reclamă

E cea mai rușinoasă înfrângere din fotbalul românesc! Nici CFR cu Dudelange nu e peste asta! Mai rușinoasă ca asta nu a existat. Era o echipă care nu avea cum să-ți dea gol. De fapt, nici nu au dat gol. Unul l-a dat Vlad, unul l-a dat Vucur. 

Uite ce fundaș central (n.r. – Vucur) am luat! Așa ceva n-am văzut în viața mea! N-avem bărbăție. Avem nevoie de 2-3 jucători. Cum să iei golul ăsta, Vlad?! 

Vucur trebuia să dea cu capul în minge la ultima fază. Atât avea de făcut. Nu înțeleg cum a trimis la adversar, mai bine o lăsa. Parcă e vreo vrăjitorie, o magie. I-am zis lui MM că-i lăsăm liberi pe Ondrasek și Vucur. I-am luat pentru Europa și nu mai are rost„, a spus Gigi Becali la Pro X.

Reclamă 4 / 0/3

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.p) | Umilinţă istorică pentru FCSB

FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

La finalul prelungirilor de la Erevan, scorul a fost 2-1 pentru formaţia din Kazahstan. Au marcat: Gabyshev ’11, Tattybayev ‘90+1 / Coman ‘76. La loviturile de departajare, pentru FCSB au marcat Coman, Al. Creţu şi Vucur. A ratat Moruţan. Pentru Şahtior Karagandî au marcat Rustemovic, Bukorac, Graf, Atanaskoski şi Tattybayev.

Decizia cu privire la locul de disputare a fost luată odată cu introducerea Kazahstanului pe lista roşie, ca urmare a creşterii numărului de infectări cu COVID-19 din această ţară.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și