Închide meniul

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | Gigi Becali, atac frontal la Florin Tănase: „Nu îi convenea nimic, stătea pe teren!” Patronul FCSB, mesaj şi pentru Moruţan: „A bătut la mişto”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 19:50 / Actualizat: 29 iulie 2021, 21:15

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | Gigi Becali, atac frontal la Florin Tănase: „Nu îi convenea nimic, stătea pe teren! Patronul FCSB, mesaj şi pentru Moruţan: „A bătut la mişto

Gigi Becali, patronul lui FCSB

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Patronul FCSB a fost nemulţumit de faptul că Tănase nu mai alerga în finalul meciului. Tănase chiar a fost înlocuit de Dinu Todoran în minutul 88 cu Cristi Dumitru.  FCSB a fost eliminată în mod ruşinos de cei de la Şahtior Karagandy.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, atac frontal la Florin Tănase

Nu mai alerga deloc Tănase, nu îi mai ardea deloc, nu a contat deloc. Nu îi convenea nimic, stătea pe teren” a spus Gigi Becali la Digisport.

Nici „perla” Olimpiu Moruţan nu a scăpat de criticile patronului FCSB. Becali spune că Andrei Cordea ar fi trebuit să bată lovitura de pedepsă în locul lui Olimpiu Moruţan.

Ce a făcut? A ratat un 11 metri, mare lucru a făcut Moruţan? Îmi pare rău că nu a bătut Cordea. Moruţan a bătut la mişto de la 11 metri„, a mai spus Gigi Becali.

Şahtior Karagandy – FCSB 2-1 (5-3 d.l.d) | FCSB umilinţă fără precedent în Europa

FCSB a fost umilită în Conference League de locul 11 din Kazahstan, Şahtior Karagandy. FCSB a fost eliminată, joi, în turul doi preliminar al Conference League, de echipa din Kazahstan Şahtior Karagandî, scor 5-3 la loviturile de departajare în meciul retur disputat în Armenia, la Erevan. În tur, scorul a fost 1-0 pentru FCSB.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și