Închide meniul

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB! Cum arată Top 3 al celor mai bine plătiți jucători ai lui Gigi Becali

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2022, 11:11

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB! Cum arată Top 3 al celor mai bine plătiți jucători ai lui Gigi Becali

Gigi Becali cere audienţă la prim-ministrul României

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salariul lui Malcom Edjouma la FCSB. Cum arată topul primilor 3 salarii

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro.

Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Citește și:

Gigi Becali, dezvăluiri incendiare de la negocierile pentru Malcom Edjouma

Gigi Becali l-a luat pe Malcom Edjouma de la FC Botoşani. Patronul vicecampioanei a făcut dezvăluiri incendiare de la negocieri şi a spus că era dispus să plătească şi dublu pentru a-l putea lua pe jucător.

Gigi le-a plătit moldovenilor 330.000 de euro, dar spune că ar fi plătit şi dublu pentru a-l avea pe jucător. „L-am văzut o dată acum vreo 2-3 luni, când a făcut o incursiune în genul lui și am zis că poate e întâmplare. L-am mai văzut o dată tot așa… cum să ajungă un jucător valoros în România? Vorbeam cu el cu MM: „De vreo 20 de ani îți spun că vreau un închizător care să dea și goluri. I-am spus acum hai să-l luăm”. Noi nu prea mai voiam să luăm străini, dar nu înțelegeam cum a venit el din Franța, cum a scăpat. I-am zis lui Meme că e jucătorul care ne lipsește, care ar da o maturitate în jocul nostru. Discuția am avut-o înainte cu vreo săptămână.

Reclamă

MM a zis că cere Iftime sigur 7-800.000 de euro. Am zis că o să-l luăm, ce să facem. M-a convins cu CFR Cluj, era fundaș, și mijlocaș, era pe tot terenul. Am zis că e de mare nivel. Am sunat acum două seri, am întrebat despre el. Mi-a spus că mai e o echipă din România care era interesată de el. Eu eram dispus să dau oricât, nu mai conta. Mi-a spus o sumă… când am văzut l-am sunat pe Iftime, l-am felicitat. I-am spus că mai bine îi zic de Dawa…a spus că nu îl vinde, că nu discutăm. M-am făcut că nu știu nimic. Avea ofertă din Polonia și a spus că nu discută sub 400.000. Eu eram dispus să dau și dublu. I-am spus: „Lasă vrăjeala, îți dau 200.000”. A doua zi mi-a spus că are ofertă din Polonia și mi-a zis că nu îl dă sub 350.000″, a dezvăluit Gigi Becali”, conform sursei citate mai sus.

Jucătorul cotat la 500.000 de euro a disputat în acest sezon 21 de partide în toate competițiile. El a marcat 4 goluri și și-a trecut în cont și 3 assist-uri.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și