Închide meniul

Salvarea lui Dinamo vine de afară! Ofertă oficială pentru Deian Sorescu. Decizia luată de ”câini”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 29 iulie 2021, 13:27

Salvarea lui Dinamo vine de afară! Ofertă oficială pentru Deian Sorescu. Decizia luată de ”câini”

Deian Sorescu şi Paul Anton, în tricoul celor de la Dinamo

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Salvarea lui Dinamo vine de afară. Gaziantep a oferit 600.000 de euro pentru Sorescu. Conducerea ”câinilor” a refuzat însă oferta, conform gsp.ro. Aceasta nu este singura propunere pe care șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare au refuzat-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salvarea lui Dinamo vine de afară

Dinamo a refuzat până acum două oferte concrete pentru Sorescu. Conducerea clubului vrea 1.000.000 de euro pentru Sorescu. Pe lângă fosta echipă a lui Șumudică, Dinamo a mai refuzat și o propunere de la Legia Varșovia.

Polonezii au oferit 350.000 de euro, pe care urmau să o plătească în două rate. Legia ar fi oferit și un bonus de 50.000 de euro.

23 de ani are Deian Sorescu, fiind cotat la 1,4 milioane de euro de transfermarkt.com. Mijlocașul mai are contract cu Dinamo până în vara anului 2023.

Gabriel Torje, sfat pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu este cel mai bun produs de export al celor de la Dinamo, în acest moment. ”Câinii” visau la milioane de euro în schimbul său, dar Gabi Torje le spulberă speranțele.

Reclamă

Dacă Deian juca așa cum a jucat, iar Dinamo era vicecampioană, luau 3 milioane pe el. Așa pot să ceară 7-8 sute de mii pe el, maxim. E foarte greu să se ia bani mulți pe Sorescu, în momentul de față”, a spus Torje într-un interviu pentru AntenaSport.

Torje îl sfătuiește pe Sorescu să nu se grăbească și să plece la insistențele conducerii clubului. Fostul mijlocaș al ”câinilor” susține că Deian trebuie să aleagă ce-i mai bine pentru el.

Să nu fie disperat să plece și să nu plece doar că îl roag cineva, să plece ca să ia clubul 200.000 de euro. Să plece unde crede el că va fi bine pentru el”, a mai spus Torje la AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și