Închide meniul

„Şansele la titlu sunt aproape nule!” Mihai Stoica acceptă hegemonia CFR-ului în Liga 1! Avertisment pentru Budescu şi Keşeru: „Dacă vor să se uite la copii cum joacă, asta vor face!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2021, 22:05

„Şansele la titlu sunt aproape nule! Mihai Stoica acceptă hegemonia CFR-ului în Liga 1! Avertisment pentru Budescu şi Keşeru: „Dacă vor să se uite la copii cum joacă, asta vor face!

Mihai Stoica nu se mai gândeşte la titlu în acest sezon

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

La 10 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, Mihai Stoica anunţă că FCSB are şanse extrem de mici să pună în pericol supremaţia ardelenilor în acest sezon. Tocmai din acest motiv, managerul de la FCSB a anunţat noua strategie a roş-albaştrilor. Promovarea noilor „perle” va fi obiectivul lui Toni Petrea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu se mai gândeşte la titlu

„E clar că şansele la titlu sunt aproape nule, aşa cum e foarte greu de crezut că va veni o altă echipă pe locul doi în locul nostru. Pentru noi e indiscutabil că la ora asta prioritatea este să joace Ianis Stoica, Octavian Popescu, Musi poate, pentru că noi avem un proiect, vrem să facem o echipă cu care să ne putem bate în Europa„, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Mihai Stoica îi ameninţă pe Budescu şi Keşeru cu banca de rezerve

În acest context, Mihai Stoica mai spus că Budescu şi Keşeru au şanse extrem de mici să mai joace şi ar fi bine să îşi caute echipe.

Dacă seniorii vor să stea să îşi ia salariile şi să se uite la copii cum joacă, asta vor face„, a mai spus Mihai Stoica.

Citește și:

Budescu și Keșeru, OUT de la FCSB! Anunțul făcut de Becali

Am vorbit cu Budescu: «spune-mi ce bani vrei, ca să încheiem». O să vorbesc și cu Keșeru”, a anunțat Becali la Pro X. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Becali vrea să renunțe la cele două vedete din cauza salariului foarte mare pe care îl au aceștia. Din câte se pare, Budescu și Keșeru au câte 20.000 de euro, pe lună.

Reclamă

Se termină cu salariile mari și vom juca cu jucătorii care rămân. Eu așa ceva nu mai fac, nu sunt idiot. Dacă te domină Sepsi, mai ai pretenții la fotbal? Nu mai poți! Atunci îmi văd de treaba mea, stau acasă. Nu ai cum să te bați în Europa dacă te bate Sepsi. Că pe noi ne-au bătut, cu 2 sau 3-0, alea trebuia să intre în poartă.

Nu am ceva cu Budescu de aseară. I-am zis că nu ne certăm. Nu îmi convine, e un salariu mare și nu are rost. De jucat nu va mai juca la noi. Vreau să restrâng. Am luat banii pe Man, iau banii pe Moruțan, mai pot trăi încă doi ani, și în 2023. La revedere, bani de la mine din buzunar nu mai dau! Tot ce e de vânzare, pac, vând imediat!

Ăsta e sentimentul meu de acum, de dezamăgire. Dar dacă ține strategia cu vânzare de jucători, mă ocup iar. Până acum m-a ținut la plutire. Dacă se mai întâmplă așa, merg înainte. Un lucru este clar, 500%: bani din buzunarul lui Becali pentru ca niște jucători să se joace cu mingea nu vor mai exista, pentru că nu sunt idiot, masochist, să-mi bat joc de banii mei! Dai foc la banii tăi”, a mai spus Becali.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

 

Recomandări
  • Mihai Stoica şi-a luat gândul de la titlu
  • Avertisment pentru Budescu şi Keşeru

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și