Închide meniul
VIDEO

Sărbătoare în Giuleşti! Rapid aniversează 98 de ani de la înfiinţare. Victor Angelescu, cadou fabulos: „La aniversarea de 100 de ani vrem să ne batem la titlu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 16:37

Sărbătoare în Giuleşti! Rapid aniversează 98 de ani de la înfiinţare. Victor Angelescu, cadou fabulos: „La aniversarea de 100 de ani vrem să ne batem la titlu!

© FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Rapid

Suflarea alb-vişinie sărbătoreşte 98 de ani de când clubul lor de suflet a fost înfiinţat. Pe data de 25 iunie 1923 a luat naştere clubul Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid aniversează 98 de ani de la înfiinţare! Cadou fabulos pregătit de giuleşteni

Rapid se laudă cu trei titluri de campioană a României, 13 Cupe şi 3 Supercupe. De asemenea, giuleştenii au reușit performanța de a stabili cel mai lung parcurs al unei echipe românești într-o competiție europeană. În sezonul 2005-2006, bucureştenii au debutat în turul 1 preliminar al Cupei UEFA, iar ultimul meci l-au avut cu Steaua, în sferturile de finală.

După o lungă absenţă de pe prima scenă a fotbalului românesc, Rapid a promovat la finele sezonului trecut al eşalonului secund. Acum, giuleştenii au planuri mari. Vor ca la centenarului clubului să se lupte pentru titlu!

„Dragi rapidişti, la mulţi ani la 98 de ani de la înfiinţarea clubului! Suntem toţi alături de voi şi ştiu că toţi suntem alături de noi. Eu, ca patron, o să fac tot posibilul să vă fac fericiţi şi să ajungem în elita fotbalului din România. La aniversarea de 100 de ani să luptăm cu şanse reale la titlu şi să ajungem din nou în cupele europene, acolo unde ne este locul. Forţa Rapid!”, a transmis Victor Angelescu, prin intermediul paginii de Facebook a clubului.

Rapidiştii şi-au făcut un cadou fabulos la aniversarea de 98 de ani. Aceştia au primit un autocar ultramodern, poreclit „Locomotiva vișinie”.

Reclamă

Citește și:

Schimbare de macaz! Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia dintr-un motiv uluitor

Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia. Nou-promovata şi-a schimbat planurile după ce un număr însemnat de jucători va susţine, de pe 28 iunie, examenul de Bacalaureat.

Echipa pregătită de Mihai Iosif a decis să rămână în ţară şi se va pregăti în Poiana Braşov. A stabilit deja şi un meci amical.

Reclamă 4 / 0/3

„Cel de-al doilea cantonament al Rapidului, programat inițial pentru Turcia, se va desfășura în țară, la Poiana Brașov, în perioada 29 iunie – 8 iulie.

Motivele acestei schimbări sunt cauzate de lipsa unor meciuri amicale cu adversari puternici, în Bolu, de faptul că opt dintre jucătorii din lotul nostru susțin examenul de Bacalaureat, dar și datorită condițiilor foarte bune pe care băieții noștri le-au găsit la Poiana Brașov.

Primul adversar din cel de-al doilea cantonament montan a fost deja stabilit, Rapid urmând a întâlni divizionara secundă FC Brașov, formația lui „Pele” Buga, miercuri, de la ora 18:00. Pe lângă acesta, băieții lui Mihai Iosif vor susține cel puțin alte două jocuri amicale în această perioadă„, se arată în postarea rapidiştilor de pe contul oficial de Facebook.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și