Închide meniul

Schimbare de macaz! Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia dintr-un motiv uluitor. „Opt jucători susţin examenul de Bacalaureat”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iunie 2021, 0:01

Schimbare de macaz! Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia dintr-un motiv uluitor. „Opt jucători susţin examenul de Bacalaureat

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia

Echipa pregătită de Mihai Iosif a decis să rămână în ţară şi se va pregăti în Poiana Braşov. A stabilit deja şi un meci amical.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapidiştii nu mai pleacă în cantonamentul din Turcia

Cel de-al doilea cantonament al Rapidului, programat inițial pentru Turcia, se va desfășura în țară, la Poiana Brașov, în perioada 29 iunie – 8 iulie.

Motivele acestei schimbări sunt cauzate de lipsa unor meciuri amicale cu adversari puternici, în Bolu, de faptul că opt dintre jucătorii din lotul nostru susțin examenul de Bacalaureat, dar și datorită condițiilor foarte bune pe care băieții noștri le-au găsit la Poiana Brașov.

Primul adversar din cel de-al doilea cantonament montan a fost deja stabilit, Rapid urmând a întâlni divizionara secundă FC Brașov, formația lui „Pele” Buga, miercuri, de la ora 18:00. Pe lângă acesta, băieții lui Mihai Iosif vor susține cel puțin alte două jocuri amicale în această perioadă„, se arată în postarea rapidiştilor de pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Rapid va disputa o partidă de verificare şi sâmbătă, cu Farul. Gică Hagi a obţinut deja o victorie, 2-0 cu Corona Braşov, în primul meci de după fuziunea Viitorului cu echipa din Constanţa.

Gică Hagi are planuri mari la Farul

Le mulțumesc tuturor care au contribuit la acest proiect, prin care rămâne un singur brand, o singură echipă, o singură echipă. Îi mulțumesc lui Ciprian pentru că a înțeles că acesta este singurul drum. Până acum era mai simplu, acum reprezentăm un oraș, toată Dobrogea. Fiecare suporter trebuie să fie mândru.

Am o singură strategie, să devin cel mai bun. Asta vom încerca. Trebuie să facem o echipă mare, care să atace și după să se apere. Îmi place să câștigăm. Împreună putem deveni cei mai buni. Mă oblig să duc standardul de performanță la cel mai înalt nivel”, a spus Gică Hagi la o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și