Închide meniul

Scandal de proporţii la Dinamo. Mircea Rednic vrea să îi dea afară pe Torje, Sorescu şi Steliano Filip: „Ori eu, ori ei!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 decembrie 2021, 13:33

Scandal de proporţii la Dinamo. Mircea Rednic vrea să îi dea afară pe Torje, Sorescu şi Steliano Filip: „Ori eu, ori ei!

Mircea Rednic, dat afară de la Viitorul

Mircea Rednic, dat afară de la Viitorul / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

E scandal monstru la Dinamo, după ce echipa a ajuns la 15 meciuri fără victorie în Liga 1. Mircea Rednic este la cuţite cu lideriii din vestiar. Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, jucătorii au cerut ca antrenorul să fie dat afară, într-o discuţie cu cei din DDB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Rednic vrea să îi dea afară pe Torje, Sorescu şi Steliano Filip

Se pare că şi Rednic a jucat la fel în faţa conducerii, pe care a pus-o să aleagă între el şi anumiţi jucători. „Ori eu, ori ei„, a spus Mircea Rednic, conform fanatik.ro. Conform sursei citate, Rednic vrea să scape de urgenţă de Gabriel Torje, Deian Sorescu şi Steliano Filip.

Mircea Rednic i-a pus la zid pe jucători după Academica Clinceni – Dinamo 1-0

Mircea Rednic a avut în această perioadă mai multe conflicte cu jucătorii importanţi din vestiar. Deian Sorescu şi Steliano Filip au fost printre cei care s-au contrat cu antrenorul câinilor. De asemenea, Rednic le-a transmis un mesaj dur jucătorilor şi după umilinţa cu Academica Clinceni.

„Le-am zis să fie pozitivi între ei. Nu e unul mai deştept ca altul… trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă va fi greu. Ei trebuie să înţeleagă, eu încerc cât pot. Dacă nu jucaţi în echipă, o să fie greu. Nu trebuie să fie grupuleţe, străinii şi români.

Trebuie să rezist, nu am venit acum să plec. Nu plec. Ei trebuie să înţeleagă că au plecat antrenori, mai e şi rândul lor să plece. De doi ani nu s-a schimbat nimic. De ce să plece antrenorul? Acolo e vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare.

Reclamă

Unii cred că se mulţumesc că sunt la Dinamo. Nu, Dinamo vrea performanţă. Cine nu vrea performanţă, o să plece!„, a declarat Mircea Rednic după Academica Clinceni – Dinamo 1-0.

Mircea Rednic este susţinut de DDB

Conform digisport.ro, mesajul ”greilor” din vestiar a fost unul clar ”Ori noi, ori Rednic”. Iar fanii nu prea au stat pe gânduri și au trecut de partea ”Puriului”. A avut loc o ședință între suporteri și jucători pentru a vedea ce fotbaliști vor pleca din Groapă.

Ninsoarea care a căzut vineri noapte și sâmbătă dimineață a făcut ca primul antrenament al zilei pentru Dinamo să nu fie susținut. Astfel, când au ajuns la bază, fanii au găsit doar câțiva jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Steliano Filip, Deian Sorescu, Gabi Torje, Ahmed Bani și Ștefan Fara și cei care se aflau la bază.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și