Închide meniul

Scandal după Viitorul – Clinceni 1-1! "Penalty clar! Dă-ne ce e al nostru!" Ilie Poenaru şi-a făcut praf jucătorii pentru golul din minutul 90+1

Dragoș Vasile Publicat: 5 martie 2021, 19:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Scandal după Viitorul – Clinceni 1-1! "Penalty clar! Dă-ne ce e al nostru!" Ilie Poenaru şi-a făcut praf jucătorii pentru golul din minutul 90+1

Captură Digi Sport

Ilie Poenaru a răbufnit la adresa arbitrajului

  • Viitorul - Clinceni 1-1
  • "Nu ştiu să arbitreze"

În minutul 82 al duelului de la Ovidiu, oaspeţii au cerut penalty, după ce Cojocaru a căzut peste Chunchukov. Cu toate acestea, Marian Barbu a lăsat jocul să continue.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Poenaru a răbufnit: "Penalty clar! Dă-ne ce e al nostru!"

"Am avut penalty clar. Nu îmi place să vorbesc despre arbitraj, dar dă-ne ce e al nostru. Făceam 2-0 şi era închis. Se întâmplă etapă de etapă numai la noi. Încercăm să îi sprijinim. Să se concentreze mai mult! Nu îi învăţ eu." a răbufnit antrenorul Clinceniului.

Sorin Paraschiv, managerul sportiv al lui Clinceni, a atacat şi el dur arbitrajul. "Noi îi pregătim pentru VAR, dar ei nu ştiu să arbitreze. Nu ai cum să dai penalty pentru aşa ceva! Ori nu ştie, ori nu a vrut să dea. Cum să dai sute de mii de euro ca să-i înveţi să arbitreze cu VAR, când ai nu ai idee despre fotbal!", a spus şi fostul jucător al lui FCSB, la Digi Sport. 

Reclamă

Ilie Poenaru, un car de nervi: ''Luăm gol de tot râsul!''

Formaţia ilfoveană a fost egalată în primul minut al prelungirilor, după ce defensiva a gafat şi i-a permis lui Tsoumou să marcheze. Ilie Poenaru şi-a "urecheat" elevii pentru lipsa de organizare din apărare, imediat după fluierul final. 

"Luăm gol de tot râsul. Aveau marcaj. Nu e posibil. A strigat Gardoş la ei că e liber. Lipsă de reacţie. Păcat. În prima repriză a fost un joc controlat. În repriza secundă am renunţat la posesie. Am primit golul ăsta nemeritat." le-a transmis Poenaru elevilor săi.

Reclamă

Viitorul – Clinceni 1-1. Punct nesperat pentru elevii lui Rednic. Tsoumou, gol salvator în minutul 90+1

Andronic a deschis scorul din centrarea excelentă a lui Cristi Tănase, iar Tsoumou a punctat în primul minut al prelungirilor, după o gafă în apărarea oaspeţilor.

În urma acestui rezultat, Academica Clinceni rămâne pe locul 6 în campionat, cu 37 de puncte. În următoarea etapă, elevii lui Ilie Poenaru au meci cu FC Voluntari, pe teren propriu.

De cealaltă parte, Viitorul rămâne pe locul 11 în Liga 1, cu 29 de puncte. În următorul meci, dobrogenii se vor deplasa la Sibiu, pentru duelul cu FC Hermannstadt.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo
Liga 2 • 12 mart., 17:38
Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal! Echipa cu care este în negocieri avansate, după ce a fost ofertat şi de Dinamo
Mihai Stoica, reacţie după scandalul de la Rapid
Liga 1 • 6 feb., 18:58
Mihai Stoica a rupt tăcerea în scandalul de arbitraj de la FCSB – Farul: „Feșnic a fost victima lui Chivulete!”
Nicolae Dică a fost prezentat oficial la FC Voluntari
Liga 1 • 1 feb., 15:44
Nicolae Dică a fost prezentat oficial: „Viaţa mea o împart alături de Voluntari”. Obiectiv îndrăzneţ al noului antrenor
Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1
Liga 1 • 31 ian., 21:14
OFICIAL | Nicolae Dică a semnat şi revine în Liga 1: „Bun venit în familie, Nick!”
Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari
Liga 1 • 31 ian., 19:46
Marin Dună şi Ilie Poenaru, out de la FC Voluntari! Anunţul oficial al ilfovenilor