Închide meniul

Scandal monstru între Adrian Mititelu Jr. şi Laurette Nogo! „Nu are educaţie, nu îmi ajunge la unghia de la degetul mic!” vs. „Nu vreau să mai polemizez cu gospodina asta!” Derapaj al lui Mititelu Jr.

Reclamă

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2021, 17:37 / Actualizat: 30 martie 2023, 19:31

Scandal monstru între Adrian Mititelu Jr. şi Laurette Nogo! „Nu are educaţie, nu îmi ajunge la unghia de la degetul mic! vs. „Nu vreau să mai polemizez cu gospodina asta! Derapaj al lui Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr., scandal monstru cu Laurette Nogo

Colaj Instagram

Scandal monstru între Adrian Mititelu Jr. şi Laurette Nogo! Scandalul dintre Adrian Mititelu Jr. şi Laurette Nogo capătă proporţii uriaşe. Cei doi au avut un nou schimb de replici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal monstru între Adrian Mititelu Jr. şi Laurette Nogo! Cei doi au avut un nou schimb de replici

Prima care a atacat a fost Laurette Nogo. Aceasta l-a acuzat pe Adrian Mititelu Jr. că nu a muncit o zi în ciaţa lui şi că stă pe banii tatălui său. Totul a pornit de la atacul „Prinţişorului Craiovei” la adresa impresarilor de jucători şi, în special, la adresa lui Laurette Nogo.

Mai exact, omul de afaceri i-a acuzat pe impresari că au ajuns să ceară sume uriaşe de bani, care nu li se cuvin.

Educația, un lucru pe care se pare că el nu îl are, nu mi-ar permite să mă cobor la un asemenea nivel, dar ținând cont că sunt totuși niste jigniri de prost gust din partea unui om care trăiește din veniturile familiei și care nu îmi ajunge nici la unghia de la degetul mic, nu pot să tac. Nu îl cunosc, nu l-am jignit, doar am răspuns atacului ce l-a făcut la adresa tuturor impresarilor. Nu am făcut socotelile nimănui, nici nu aș putea să îmi permit! Oricum toți știm că sunt bănuții lui tata și asta spune cam multe.

Acum, revenind la jigniri stau și mă gândesc daca băiatul cunoaște diferență dintre o femeie și un bărbat, pentru că tind să cred că nu. Să fie dintr-un motiv anume? Sunt femeie, căsătorită și am o vârstă, nu mă interesează decât familia și cariera, nu certurile cu adolescenții «mititei». Deci, data viitoare să revină cu jigniri de genul când nu va mai fi un «jucător» mediocru și un patron de imagine, când o să munceasca o zi în viața lui”, a declarat Laurette Nogo pentru Prosport.

Reclamă

Adrian Mititelu Jr., derapaj la adresa lui Laurette Nogo

Adrian Mititelu Jr. nu s-a lăsat mai prejos şi a lansat un atac dur la adresa impresarei.

Nu vreau să mai polemizez cu gospodina asta. Vorbeşte de muncă una care trimite mesaje pe whatsapp la conducatori cu linkuri de pe transfermarket cu jucători şi se crede impresar.

Pe banii lui tata a stat şi Trump, nu e asta nicio problemă. Îi duc munca mai departe tatălui meu şi l-am suplinit pâna acum pe masură, zic eu. Timpul va decide ce pot şi ce nu. Nu vreau să mai aud de nicio ceartă cu impresari infimi. Transgenderul ăsta să nu se mai bage în seamă prin presă pronunţându-mi numele. Parcă a mai şi fost una care-i semăna, Naomi”, a spus Mititelu Jr. pentru Prosport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Scandal între Laurette Nogo şi Adrian Mititelu Jr.
  • Derapaj al lui Mititelu Jr.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și