Închide meniul

Scandal monstru la Dinamo! Paul Anton a făcut o criză de nervi la antrenament. „Numai corupție! M-am săturat!” Cum a reacționat Dario Bonetti

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2021, 18:29

Scandal monstru la Dinamo! Paul Anton a făcut o criză de nervi la antrenament. „Numai corupție! M-am săturat!” Cum a reacționat Dario Bonetti

Paul Anton, scandal monstru la Dinamo

Profimedia

Neplătit de luni bune, Paul Anton a sperat să devină jucător liber de contract, dar FRF i-a respins cererea. Jucătorul se afla la antrenament când a aflat că nu-și poate rupe contractul cu Dinamo, motiv pentru care a făcut un scandal monstru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton s-a dezlănțuit la antrenamentul lui Dinamo

Potrivit fanatik.ro, Paul Anton a început să țipe și să lovească puternic, cu picioarele, în gardurile de pe marginea terenului.

„Asta e România, o țară de rahat! Numai corupție, numai corupție! M-am săturat!”, ar fi „tunat” mjlocașul de 30 de ani în momentul respectiv, potrivit sursei citate.

Paul Anton a apărut într-un singur meci în acest sezon pentru Dinamo, chiar în prima etapă, când a jucat 65 de minute în victoria cu 3-2 în fața lui FC Voluntari. În meciul cu FC U Craiova din etapa a doua a fost rezervă neutilizată, iar pentru duelurile cu Clinceni și Chindia nici măcar nu a făcut parte din lot.

Dario Bonetti: „E interzis să vorbim de bani!”

Antrenorul lui Dinamo a încercat să-i capaciteze pe elevii săi înaintea următorului meci din Liga 1. În ceea ce-l privește pe Paul Anton, Bonetti a încercat să-i ia apararea fotbalistului de 30 de ani.

Reclamă

„La Săftica noi nu discutăm despre bani, vorbim numai despre meseria noastră şi despre cum să creştem calitatea echipei noastre. E interzis să vorbim despre bani.

Anton e un jucător foarte important pentru noi, acum are o problemă la genunchi. Când ai o asemenea accidentare este nevoie de timp pentru refacere, acesta este adevărul. El munceşte mult la recuperare în fiecare zi pentru a se pune la punct cu condiţia fizică.

Şi cred că în câteva săptămâni va putea juca pentru noi. Nu ştiu ce a spus agentul lui, nu îl cunosc. Eu vorbesc direct cu jucătorii. Şi ştiu că Anton iubeşte această echipă”, a transmis Dario Bonetti, la conferința de presă dinaintea meciului cu CS Mioveni.

Reclamă 4 / 0/3

30 de ani are Paul Anton, fiind cotat de transfermarkt.com la 1,1 milioane de euro. Acesta a revenit la Dinamo vara trecută, după ce mai îmbrăcase tricoul alb-roșu în sezoanele 2015-2016 și 2017-2018.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și