Închide meniul

Paul Anton a primit răspunsul pentru memoriul depus la FRF. Salariul uriaş pe care îl are la Dinamo

Reclamă

Publicat: 11 august 2021, 19:02

Paul Anton a primit răspunsul pentru memoriul depus la FRF. Salariul uriaş pe care îl are la Dinamo

Paul Anton mizează pe ”câini” în ”Derby de România”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF a respins memoriul depus de Paul Anton, scrie gsp.ro. Mijlocaşul lui Dinamo are însă mari şanse să plece din „Ştefan cel Mare”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paul Anton a primit răspunsul pentru memoriul depus la FRF

Anton nu este de acord cu diminuarea salariului, iar şefii vor să-l transfere cât mai repede, mai scrie sursa citată.

În vârstă de 30 de ani, Paul Anton câştigă 19.000 de euro pe lună la Dinamo, dar clubul nu i-ar fi achitat banii de patru luni!

Anton a fost transferat gratis de „câini” în toamna anului trecut din Rusia, de la KS Samara.

El a mai jucat la Dinamo în sezonul 2015/2016 şi în sezonul 2017/2018. În actuala stagiune, în primele patru etape, a bifat doar 65 de minute, în meciul cu Voluntari.

Reclamă

Anton a mai fost rezervă cu FC U Craiova şi nu a figurat nici măcar în lot cu Clinceni şi Chindia.

Ce a spus Dario Bonetti despre situaţia lui Paul Anton

Anton este suspectat de fani că s-a dat lovit, dar Dario Bonetti i-a luat apărarea fotbalistului în urmă cu două săptămâni.

„Anton este un jucător important pentru Dinamo și pentru echipa națională, un băiat serios, foarte profesionist, anul trecut a ajutat echipa să se salveze de la retrogradare. Din păcate, a fost accidentat la ultimul antrenament săptămâna trecută.

Reclamă 4 / 0/3

Muncește mult, se sacrifică pentru a putea reveni pe teren. Este un jucător extrem de important pentru noi. Nu poate juca, a avut o chestie mai delicată, la genunchi. Nu putem vorbi în fiecare zi de situația lui. Știu exact care este poziția clubului. Sunt foarte atent la ce se întâmplă la antrenamente și la meciuri, în rest nu prea mă interesează.

(…) Oferte pentru jucătorii foarte buni există mereu, este un lucru bun. Clubul va acționa când va primi o oferte bune, le va lua în considerare. În acest moment, jucătorii de la Dinamo dau totul și noi le mulțumim pentru că ne ajută”, a declarat Dario Bonetti în cadrul unei conferinţe de presă.

Recomandări
  • Paul Anton are 30 de ani
  • El a solicitat rezilierea contractului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și