Închide meniul

Scandal şi acuzaţii grave la Dinamo după Derby de România: ‘Se fac greşeli în lanţ’. Cornel Dinu îl desfiinţează pe Iuliu Mureşan: „Peştele de la cap se împute”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 14:06

Scandal şi acuzaţii grave la Dinamo după Derby de România: Se fac greşeli în lanţ. Cornel Dinu îl desfiinţează pe Iuliu Mureşan: „Peştele de la cap se împute

Cornel Dinu l-a iornizat pe Mirel Rădoi

Sport Pictures via Hepta

Dinamo nu-şi mai revine. E pe loc de baraj în Liga I. După opt etape, câinii au doar 6 puncte, iar numărul înfrângerilor a ajuns la 6. Situaţia este îngrijorătoare, iar fosta glorie a dinamoviştilor, Cornel Dinu, s-a enervat. L-a desfiinţat pur şi simplu pe Iuliu Mureşan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal şi acuzaţii grave la Dinamo

Cornel Dinu a dat de pământ cu managementul „roș-albilor” după venirea lui Iuliu Mureșan la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare. Îl consideră pe Iuliu Mureşan direct răspunzător pentru rezultatele echipei. FCSB a surclasat-o pe Dinamo cu scorul de 6-0 în Derby de România. Aceasta a fost cea mai mare diferenţă de scor înregistrată în „eternul derby” al fotbalului românesc.

„Se fac greșeli în lanț de managememt la Dinamo. În general, ignoranții sunt consecvenții, lucrurile sunt mai complexe și mai complicate. Dar așa cum spune românul, peștele de la cap se împute.

Cei care au luat aceste decizii de aducere de jucători, de ajungere în insolvență… Aici probabil Răzvan Zăvăleanu își face bine meseria. Trebuie să recunoaștem că salvarea lui Dinamo s-a petrecut anul trecut prin intervenția Federației.

Pentru că tot ce se întmplă acum este meritul la reușitul, competentul, puternicul club etilist de la Cluj.

Reclamă

Nu știu cine a făcut transferurile, nu pot să le discut. Vă dau un exemplu: înainte de Mureșan, care nu este decât un fost activist UTC din perioada de dinainte 1990 coleg cu cei din clubul etilist de la Cluj, distanța până la fotbal e destul de mare.

Niciodată în istoria lui Dinamo n-a existat atât de multă incompetență. Mureșan e un creator de insolvență, alături de Arpad Paszkany – când nu au mai venit bani de afară -, a dus echipa in insolvență. Ori pe mine nu mă poate salva de insolvență unul care a fost in insolvență. E o judecată minimă, simplă”, a declarat Cornel Dinu, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și