Închide meniul

Scandal uriaş la FCSB! Florin Tănase şi Răzvan Oaidă au refuzat să salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari: „Se crede Maradona! Nici fotbalist nu e!”. Cei doi jucători, făcuţi praf de fanii „roş-albaştri”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2022, 10:46

Scandal uriaş la FCSB! Florin Tănase şi Răzvan Oaidă au refuzat să salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari: „Se crede Maradona! Nici fotbalist nu e!. Cei doi jucători, făcuţi praf de fanii „roş-albaştri

Scandal uriaş la FCSB! Florin Tănase şi Răzvan Oaidă au refuzat să salute galeria

Profimedia

FCSB – FC Voluntari 1-0 | Florin Tănase şi Răzvan Oaidă au stricat „prietenia” cu galeria FCSB-ului

FCSB a dat lovitura la ultima fază a meciului cu FC Voluntari, scor 1-0, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1. Octavian Popescu a marcat un gol fabulos de la aproximativ 25 de metri, în minutul 90+3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, aproape toți jucătorii de la FCSB s-au dus să salute galeria, care n-a cântat în timpul partidei de pe Arena Națională, în semn de protest pentru prestația slabă din meciul cu FC Argeș.

Florin Tănase și Răzvan Oaidă au fost singurii dintre jucătorii lui Toni Petrea care au refuzat să meargă în faţa peluzei, iar gestul lor a fost „taxat” dur de liderul galeriei „roş-albastre”, Gheorghe Mustaţă.

Florin Tănase și Răzvan Oaidă, certaţi de galerie: „Incredibil gest! Vom avea grijă de acum încolo!”

„Noi am venit să fim alături de ei. Nu am cântat pentru că le-am răspuns pe măsura jocului de la Pitești. Am fost însă alături de ei pe această vreme. La final am rămas total surprinși să vedem că doi jucători au refuzat să vină în fața noastră. Oaidă, care se crede Maradona, dar îî spunem noi că nici fotbalist nu este, și, culmea, Florin Tănase.

Ne-a revoltat pur și simplu faptul că Tănase, căpitanul echipei, nu vrea să vină să ne salute. Au fost oameni care au încercat să-l întoarcă, dar a refuzat.

Reclamă

Le-am explicat băieților de ce nu am cântat, iar ei au înțeles, dar de Tănase vom avea grijă de acum încolo. În ciuda jocului slab, a diferenței de CFR, a vremii, noi am fost acolo. Tănase ne-a sfidat. Incredibil gest! E căpitanul echipei!

Rămânem la părerea că în afara lui Keșeru, în echipa nu există steliști. De acum înainte, galeria îi răspunde lui Tănase, ca și lui Oaidă- Maradona, așa cum merită. Pe restul i-am asigurat că din play-off vom fi alături de ei.”, a spus Gheorghe Mustaţă, pentru Radio Sport 1.

FCSB – Voluntari 1-0 | Octavian Popescu e pregătit pentru lupta la titlu

Octavian Popescu și-a salvat echipa cu un eurogol în minutul 90+4. La final, preferatul lui Gigi Becali a anunțat că e pregătit pentru lupta la titlu din play-off.

Reclamă 4 / 0/3

”E foarte important. Nu mai speram. Am prins curaj, am început foarte bine anul. E bine că marchez foarte frumos. Sunt foarte fericit, e o ambiție în plus. Trebuie să trag echipa după mine”, a declarat Octavian Popescu la finalul meciului.

„Este dureros că am pierdut în ultima secundă. Un gol frumos, eram aici pe culoar. A şutat de la distanţă, din păcate nu a fost binevenit pentru noi. Reuşea şi la antrenamente. După cum vedeţi, reuşeşte şi la meciuri şi asta e bine pentru el”, a spus și fostul său coleg, Constantin Budescu.

Misiune infernală pentru FCSB în lupta cu CFR Cluj pentru titlu

CFR Cluj e mare favorită să câştige al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1. Este mare favorită după un parcurs aproape de perfecţiune în sezonul regular.

CFR Cluj a obţinut 76 de puncte din 90 posibile în cele 30 de etape ale sezonului regular. Va intra în playoff cu 38 de puncte. FCSB a terminat în genunchi sezonul regular şi a obţinut 3 puncte în ultimele 3 etape. FCSB a acumulat 62 de puncte şi va porni în playoff cu 31 de puncte. Este cea mai mare diferenţă de puncte de când în Liga 1 s-a implementat acest sistem nou.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și